Kim Kardashiant szőke hajjal képtelenség felismerni: felismerhetetlen fekete hajzuhataga nélkül
Kim Kardashiant szőke parókában, világosra festett szemöldökkel fotózták.

kim-kardashian-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian szerénynek nem igazán mondható 236 milliós követőtáborával az egyik legnépszerűbb hírességnek minősül az Instagramon. Az örmény származású üzletasszony először 2006-ban hívta fel magára a figyelmet, amikor szerepelt párszor Paris Hilton The Simple Life című valóságshowjában.

Egy évvel később családjával maguk is beengedték a kamerákat az otthonukba, a Keeping Up With The Kardashians hatalmas siker lett a tengerentúlon, 20 évad után 2021 júniusában ért véget. A show szupersztárt csinált a Kardashian lányokból, akik ki is használták a rájuk vetülő figyelmet, Kim Kardashian több saját céget is alapított, például ő a megálmodója a SKIMS elnevezésű ruhamárkának.

Kim Kardashian szőke hajjal

Természetesen kiveszi a részét a főleg fehérneműket és alakformáló darabokat forgalmazó divatlánc népszerűsítéséből. A legújabb, Outdoor Basics elnevezésű kollekciónak is ő volt az egyik modellje, a fotózás kedvéért pedig teljesen átalakult. Védjegyének számító fekete hajkorona helyett szőke parókában, világosra festett szemöldökkel fotózták. A bejegyzés jobb oldalán található fehér nyílra kattintva megnézheted a többi fotót is.

Annak ellenére, hogy sokan imádták a nem megszokott külsővel, volt jó pár példa az ellenkezőjére is. Sok kommentelő szerint ez a megjelenés nem a legelőnyösebb a 40 éves híresség számára.

"Ez a külső szerintem öregít, nem tetszik!”

"Hát, nem ez a legjobb választás Kimnek, egyáltalán nem áll jól neki. Fel sem lehet ismerni.”

"Egy stíluskirálynő vagy, de ez most mellényúlás volt” – vélekedtek a rajongók az oldalán.

A SKIMS egyébként egyre népszerűbb a tengerentúlon, az USA színeiben versenyző női sportolók is a márka fehérneműit fogják viselni a tokiói olimpián.

Kim Kardashian luxusvillája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Kim Kardashian malibui otthona.

Ezt is szeretjük