Részletek Kevin Costner válásáról: fiatalabb feleségénél ez tette be a kaput

Kevin Costner válásáról újabb részletek derültek ki.

Kevin Costner válása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma reggel adtunk hírt arról, hogy Kevin Costner és Christine Baumgartner 18 év házasság után válnak.

Erről a TMZ számolt be, mint kiderült, a nő adta be a válási papírokat kibékíthetetlen okokra hivatkozva, Costner szóvivője egy rövid közleményben erősítette meg ennek hírét, kiemelve, hogy a színész és rendező mély fájdalmat érez, amiért tönkrement a házassága. A Radar Online-nak már tavaly októberben egy közeli ismerős elkotyogta, ha Costner erre nem vigyáz, válás lehet a vége, végül be is igazolódott a barátok félelme, ezt a Daily Mail szúrta ki.

Kevin Costner válása

Az Oscar-díjas sztár 2018-ban lett főszereplője a Yellowstone című sorozatnak, az ötödik évad pedig 2022 novemberében debütált. Bár eleinte kételkedett a széria sikerében, végül bejött a nézőknek, ezért is érhetett már meg öt évadot a produkció. Costner az elmúlt években rengeteg időt volt távol a családjától a forgatási munkálatok miatt.

GettyImages-1388112811
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Míg ő az észak-nyugati Montanában dolgozott, addig a táskatervezőként dolgozó Christine egyedül maradt a három gyerekükkel, Caydennel, Hayes-szel és Grace-szel. Ez viszont egyre több gondot okozott az életükben, érthető módon Christine-t egyre jobban zavarta, hogy a férje folyamatosan távol van tőlük.

A filmipar viszont nem éppen egy családbarát munkahely, sőt, ha a producereken múlna, a Yellowstone kamerái örökre forognának, akkora nagy siker a show. Christine-nek már annyira elege lett, hogy ultimátumot adott a férjének, ha nem lép ki a sorozatból, akkor itt a vége.

Miután befejezte a Yellowstone ötödik évadának forgatását, nem pihent le, egy újabb nagy munkába kezdett, ami a Horizon: An American Saga címet kapta. A produkció négy külön filmből áll, emiatt rengeteg energiáját veszi el a sztárnak, írta meg a Variety.

GettyImages-463108188
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

A Horizon első részét már 2022 őszén leforgatták, a maradék hármat idén áprilisban kezdték el készíteni. Sőt, már arról is megindultak a pletykák, hogy a Yellowstone hatodik évadába is visszatér.

Érdekesség, hogy amikor 2020-ban a koronavírus miatt hónapokra leállt a világ, akkor az az időszak pont megerősítette a házasságukat, erről még Costner nyilatkozott a People magazinnak.

Richard Gere és Cindy Crawford válásának oka

Cikkünkből megtudhatod, miért ment szét a ’90-es évek álompárja!

Richard Gere és Cindy Crawford a 90-es évek álompárja voltak: emiatt váltak el

Richard Gere és Cindy Crawford válását 1995-ben mondták ki.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük