A 40 éves Kerry Katona falatnyi fehérneműre vetkőzött: a magyar származású énekesnőnek ilyen az alakja
Kerry Katona tűzpiros fehérneműben pózolt.

kerry-katona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerry Katona a brit Atomic Kitten egyik tagja volt 1998 és 2001 között, majd 2012 és 2017 között újra a lányegyüttes énekesnője volt. 

A magyar származású sztár az elmúlt években sokat küzdött a kilókkal, de ma már kirobbanó formában érzi magát, ráadásul rossz szokásáról, a dohányzásról is leszokott.

Kerry Katona fehérneműs fotója

Instagram-oldalára egy fehérneműs fotót posztolt, amellyel szerette volna megmutatni, hogy mennyire remekül érzi magát a bőrében. A képhez odaírta, hogy mennyire erősnek érzi magát, és még soha életében nem élte ezt át. Az egyik angol fitneszcsapatot is megemlítette, akiknek a segítségével kialakította az edzéstervét és új étrendjét.

A fotót sok rajongója megdicsérte: "Úristen, eszméletlenül festesz!", "És semmilyen filterre nem volt ehhez a képhez szükség, csodásan nézel ki.", "Elképesztő a tested, szexis nő vagy", "Egészségesnek és fittnek tűnsz" - fogalmazták a pozitív kommenteket.

Egészsége érdekében sokat tett az elmúlt egy évben, írta meg a Daily Mirror, tavaly januárban végleg letette a cigit.

- 14 éves korom óta dohányoztam. Ha még most is rágyújtanék, azt hiszem, sok minden másképp alakult volna az életemben, miután elkaptam a koronavírust. Életemben nem köhögtem ennyire csúnyán. Úgy éreztem, mintha egy maszk lett volna a tüdőmön - magyarázta a sztár a lapnak, aki mélyen hisz benne, hogy pont az mentette meg az életét, hogy tavaly év elején megvált egy életre a rossz szokásától.

Pont tavaly újév napjára egy szál cigi volt a dobozában, akkor jött az elhatározás, hogy miután azt elszívja, befejezi. Sikerült is neki a terve, aminek nagyon hálás.

50 feletti sztárok bikiniben

Salma Hayek, Halle Berry és Jennifer Lopez bikinis fotóját is megnézheted képes összeállításunkban.

Ezt is szeretjük