Lesifotó a titkos esküvőről! Nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő
Kelly Rowland férjhez ment.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A fotók tanúsága szerint Kelly Rowland énekesnő kimondta a boldogító igent Tim Witherspoon egykori bokszolónak, aki azóta producerként ténykedik.

Az énekesnő és párja is a fehérre szavazott a romantikus ceremónián
Kelly Rowland csodaszép volt a klasszikus ruhában és fátyolban

A titkos ceremóniára múlt pénteken, május 9-én került sor, de úgy tűnik, nem sikerült sokáig titokban tartani a hírt.

Kelly, Michelle és Beyoncé újra együtt

Sőt, bár mindössze 30 vendég kapott meghívást az eseményre, közülük valaki mégiscsak kiszivárogtatta a felvételeket a sajtónak.

A Costa Ricán megtartott esküvő állítólag gyorsan lezajlott, a meghívottak között ott volt Beyoncé és édesanyja, Tina Knowles, valamint Michelle Williams énekesnő is.

Mint ismeretes, Kelly, Michelle és Beyoncé voltak a kilencvenes évek nagysikerű R&B lánybandája, a Destiny's Child formáció tagjai, akik olyan dalokkal vezették a slágerlistákat, mint a Bills Bills Bills, a Say My Name vagy a Survivor.

Skype-on kérte meg a kezét

Beyoncé egyébként maga is gondoskodott arról, hogy elinduljon a pletyka Rowland esküvőjéről, pénteken ugyanis egy olyan szelfit tett fel az Instagramra, amin láthatólag esküvőre illő alkalmi ruhát - bár abból nem sok látszott - és fülbevalót visel.

Beyoncé Instagram fotója
Kelly, Beyoncé és Michelle mint Destiny's Child

A 33 éves Kelly Rowland és producer párja már négy éve vannak együtt. Mint az énekesnő egy korábbi interjújában elmesélte, kedvese a Skype-on keresztül kérte meg a kezét, amikor ő éppen Bulgáriában tartózkodott.

- Olyan messze voltunk egymástól, emlékszem, késő este volt, és csak bámultuk egymást a webkamerán keresztül. És aztán egyszer csak megkérdezte, hogy hozzámegyek-e, én meg igent mondtam - idézte fel tavaly decemberben.

Fotók: reveal.co.uk, thespish.com, radaronline/Splash news; Instagram/Beyonce

Ezt is szeretjük