Hol vannak most a Kelly Family sztárjai?

Divattervező, szerzetes, maratoni futó - mivel foglalkoznak ma a kilencvenes évek slágergyáros hippicsaládjának tagjai?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság, amikor a show-bizniszben mindenki Amerikában akar karriert csinálni, igencsak meglepőnek tűnhet idősebb Daniel Kelly és felesége, Barbara döntése. 1966-ban a pár négy - Dan előző házasságából született - gyermekével elhagyta az Egyesült Államokat, és Spanyolországba költözött. A dalos família kezdetben helyi rendezvényeken lépett fel, 1975-ben azonban egy tévés szereplésnek köszönhetően az egész ország megismerte nevüket. Így indult el a világhírnév útján a Kelly Family.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kilencvenes években az immár 12 tagúra bővült család meghódította Európát. Rock-, pop- és népzenei elemeket ötvöző zenéjük, a nagyszerű énekhanggal megáldott gyerekek és bohókás hippi-imidzsük számtalan rajongót szerzett nekik, lemezeik pedig 20 milliónál magasabb példányszámban keltek el. Aztán, ahogy az lenni szokott, szép lassan ők is eltűntek a süllyesztőben, de a tehetséges família ivadékai manapság sem tétlenkednek.

Angelo Kelly

Angelo Gabriele, a család legfiatalabb tagja 1981 decemberében látta meg a napvilágot Spanyolországban. Édesanyja, Barbara nem sokkal a születése után meghalt rákban. Az angyali hangú kisfiú két éves korában állt először színpadra 11 testvérével, hét esztendősen pedig már saját dalokat írt.


Megtanult gitározni és dobolni, rendes iskolába viszont sosem járt. Utazásaik során - a család a vándorhippi-imidzset erősítve lakóbusszal, illetve hajóval barangolta be Európát - apja segítségével sajátította el a tananyagot.

Angelo kiskorától fogva mindenkit egy csapásra meghódított. A kilencvenes években tinilányok ezrei rajongtak a hosszú, szőke hajú, lányos arcú Kelly testvérért, akinek egyik legnagyobb sikere az Angel című lírai dal volt.

Neki köszönhetjük az I can’t help myself címet viselő megaslágert is, mely 1996-ban egyszerre tíz országban vezette a toplistákat. Hihetetlen, de az angyalarcú Angelo mára komoly családapává érett. Feleségével, Kirával két kislányt nevelnek. A legifjabb Kelly ma is aktívan zenél. Mint mondja, büszke rá, hogy a modern trendekkel ellentétben maga írja és hangszereli dalait. Saját zenekarával tavaly egy húsz országot érintő turnéra indult, de tervei szerint ez lesz az utolsó koncertkörútja.

Maite Kelly

A 11. Kelly testvér, Maite Star 1979-ben született Berlinben. Kezdetben csak a háttérben énekelt, de 1993-ban már saját szerzésű dalával, a Say Na Nával szerepelt a csapat WOW címet viselő albumán. A következő évben az Over the hump lemez négy és fél milliós rekordpéldányszámban fogyott el.


Más slágerek között Maite lírai száma, a Roses of red is hozzájárult a korong sikeréhez. A hírnév dacára Maite az ezredfordulón úgy döntött, ideje, hogy a maga erejéből boldoguljon. A tengerentúlon fejezte be tanulmányait, de a 2001-es turnéra ismét csatlakozott a családhoz.

Az egyébként is erősen vallásos énekesnő apja, Dan 2002-ben bekövetkezett halála után a jótékonykodásnak szentelte életét, többször járt karitatív céllal Afrikában is. Két évvel később feleségül ment vőlegényéhez, Florent Raimondhoz, azóta két kislányuk született. Maite továbbra is koncertezik testvéreivel, de szólókarrierjét is egyengeti. A Németországban élő énekesnő a VOX tévécsatornán egy nőknek szóló talkshow háziasszonya, decemberben pedig a világhírű Broadway-musicalben, a Hajlakkban láthatja a német közönség.

Paddy Kelly

Az együttes hajdani szívtiprójának élete olyan meglepő fordulatot hozott az utóbbi években, ami bizonyára számos rajongóját megdöbbentette. Michael Patrick Kelly 1977-ben született Írországban, ő a harmadik legfiatalabb a Kelly testvérek között.


Markáns hangjával, derékig érő, barna hajával és sármos mosolyával Paddy volt kétségkívül a családi zenekar macsója, akit minden koncert alkalmával tinilányok ezrei üldöztek visítva autogramért.

A jóképű énekes 2004-ben vált ki a The Kelly Family-ből, mégpedig meglepő módon nem szólókarrierje kedvéért, hanem azért, hogy teológiai tanulmányaira koncentrálhasson. Paddy jelenleg szerzetesként, John Paul Mary néven egy francia kolostorban él.

Barbara Kelly

A sorban Paddy előtt következő Kelly testvér 1975-ben született Spanyolországban. A szőke, kék szemű, babaarcú Barbara kongán és gitáron játszik a családi zenekarban. Olyan slágereken hallhatjuk bájos hangját, mint a Baby smile vagy az All along the way.


Első saját szerzésű dalát 14 évesen írta. A Papa cool a bohém, vándorló hippicsalád mindennapjairól szól - Angelóval, Maite-vel és Paddy-vel közösen énekli.
Barbara tehetséges táncos, sokáig balettozott.

Szeret festeni, festményeinek reprodukcióit a koncerteken meg is vásárolhatja a közönség. Ezenkívül sikeres divattervező. Bár 2002-ben elhagyta a zenekart, továbbra is az ő ötletei alapján készülnek a The Kelly Family fellépőruhái.

Joey Kelly

A nyolcadik Kelly testvér 1972 decemberében látta meg a napvilágot. Joseph Maria Kelly már kisgyerekként is igen aktív volt, így aztán nem csoda, hogy a sport fontos szerepet kapott életében. Az énekes még ma is fellép a családi zenekarral, de azt még talán ő sem tudná megmondani, hogy mi a fontosabb számára: a zenélés vagy a versenyzés. Joey a turnézás mellett a világ legnehezebb erőpróbáin mérkőzik meg jeles élsportolókkal.


Eddig 34 maratont, húsz ultramaratont, 13 Ironman és két Powerman versenyt teljesített, nem beszélve a számtalan egyéb nemzetközi megmérettetésről.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindemellett még arra is van ideje, hogy boldog családi életet éljen. Felesége, Tanja két fiúval és egy kislánnyal ajándékozta meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • victoria beckham
  • geri halliwell

Így néznek ki most a Spice Girls tagjai!

Ezt is szeretjük