Így néznek ki most a Backstreet Boys macsói

A '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandájáról manapság alig hallani - mi történt az utóbbi időben a fiúkkal a hátsó utcából?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tinilányok tízezrei visítoztak koncertjeiken, a zenecsatornákon percenként leadták valamelyik számukat, minden ifjúsági magazin címlapjáról ők mosolyogtak.


A.J., Howie, Brian, Kevin és Nick a Lou Pearlman kreálta Backstreet Boys-szal történelmet írt. Több mint százmillió albumot adtak el világszerte, ezzel pedig ők lettek minden idők legkeresettebb fiúbandája.

A fiúzenekarok népszerűségének hanyatlásával azonban nekik is bealkonyult. Elképesztő sikereik után 2001-ben elhallgattak a csapat védjegyévé vált romantikus melódiák, és, bár azóta újra nekivágtak a slágerlistáknak, keveset hallani róluk. Hiába, nem-csak a tagok, hanem az értük rajongó tinigeneráció tagjai is felnőttek azóta. Nézzük, mi történt az utóbbi időben a BSB tagjaival!

A.J. Mclean

A 31 éves zenész a Backstreet Boys alapító tagjai közé tartozik. Howie, Nick és ő középiskolás koruk óta ismerik egymást. Számos meghallgatáson szerepeltek együtt, mígnem Lou Pearlman lemezguru 1993-ban kiválasztotta őket, hogy a New Kids on the Block inspirálta első - és legsikeresebb - fiúzenekarának tagjai legyenek.

Alexander James Mclean karrierjét Nickelodeon- és Disney-produkciókban kezdte. A BSB-ben ő alakította a lázadó vagányt, és ez a szerep a magánéletben sem áll távol tőle.


Önpusztító életmódjából 2001-re elege lett az együttes tagjainak, A.J. pedig a Black and Blue turné kellős közepén arra kényszerült, hogy elvonókúrára vonuljon. Súlyos drog- és alkoholfüggőség, valamint depresszió miatt kezelték, de függőségétől nem tudott végleg megszabadulni. Hét józan év után januárban újfent olyan videók szivárogtak ki, melyek illuminált állapotban mutatják az énekest. Akárcsak a BSB fénykorában, A.J. most is falja a nőket, az utóbbi időben Wendy Rice színésznővel randizott.

Tudtad?
Ha nem a Backstreet Boys-szal zenél, A.J. Johnny No Name név alatt lép fel különböző rockklubokban.

Howie

A csapat kölyökképű, fürtös mókamesteréről nehéz elképzelni, hogy már a 36. évében jár. A puerto ricói anyától és amerikai-ír apától származó énekes gyerekkora óta a show-biznisz bűvöletében él. Tiniként sikertelenül próbálkozott bekerülni a latin fiúbandába, a Menudóba, mely Ricky Martint is elindította a világhírnév útján.


1993-ban azonban Howard Dwayne Dorough-ra - sok-sok eredménytelen meghallgatás után - végre rámosolygott a szerencse, és tagja lett minden idők egyik legsikeresebb popcsapatának. Howie még feleségét is a BSB-nak köszönheti, Leigh-t ugyanis akkor ismerte meg, amikor a lány elvállalta a Backstreet Boys rajongói klub honlapjának vezetését. A párnak májusban született meg első gyermeke, egy James nevű kisfiú.

Tudtad?
Mióta húga, Caroline a lupus nevű ritka, de súlyos betegségben meghalt, Howie óriási összegeket költ jótékonykodásra.

Kevin

Kevin Richardson, a legidősebb fiú a hátsó utcából, 1971-ben született. Negyedik tagként került a Backstreet Boys-ba, és az ő ajánlására hívták meghallgatásra az ötödik fiút, Briant - aki mellesleg Kevin unokatestvére anyai ágon. A jóképű sztár szintén a Disney-nél kezdte karrierjét, és a színészkedés azóta is érdekli. A közönség legközelebb a Love Takes Wings című drámában láthatja Haylie Duff és Lou Diamond Philips oldalán.


2005-ben az évek óta szünetelő BSB nagy visszatérésekor még Kevin is színpadra lépett a fiúkkal, 2006-ban azonban bejelentette kiválását. Mint mondta, életének egy csodás szakasza ért véget, de ideje továbblépnie. Sokan azt rebesgették, az énekes azért hagyta el a csapatot, mert családot akart alapítani. Ebben lehet is igazság, hiszen Kevin és felesége, Kristin Willits első gyermeke, egy Mason névre hallgató kisfiú a következő nyáron látta meg a napvilágot.

Tudtad?
Kevin férfias vonzerejére a divatvilág is felfigyelt, Ashton Kutcherrel együtt a Versacénak modellkedett.

Brian

Szőke hajával és ábrándos kék szemeivel Brian Littrell a romantikus lelkű tinilányok kedvence volt. Pedig gyerekkorában egy későn felfedezett bakteriális fertőzés csaknem az énekes életét követelte, ám csodával határos módon - amikor már az orvosok lemondtak róla - meggyógyult. A mélyen vallásos, 34 éves énekes a Backstreet Boys-ban A.J.-nek afféle ellenpólusa volt, a halk szavú, kedves mosolyú jófiú, aki sosem kavart maga körül botrányokat.


A rajongó tinilányok és az imidzs miatt a csapat tagjainak titkolniuk kellett, ha jártak valakivel, ami Briannek különösen nehezére esett, hiszen a BSB indulása óta volt barátnője. Samantha Stonebrakerrel való kapcsolata négy évig tartott, ám a felesége végül mégsem ő lett, hanem Leighanne Wallace színésznő, akit két hónappal a Samanthával való szakítás után ismert meg. A pár 2000-ben mondta ki a boldogító igent, kisfiuk, Baylee két év múlva született.

Tudtad?
Brian eredetileg lelkipásztornak készült, csak unokatestvére, Kevin Richardson buzdítására jelentkezett meghallgatásra a Backstreet Boys-hoz.

Nick

Bár a Backstreet Boys összes tagja hatalmas népszerűségnek örvendett a tizenéves lányok körében, a favorit kétségkívül Nick Carter volt. A szőke, kék szemű popsztár a '90-es évek végének ügyeletes tinibálványa lett, pedig életmódja nem igazán felelt meg a Lou Pearlman-kitalálta imidzsnek.


A 29 éves sztár több mint egy évtizedig keményen ivott és drogozott, ráadásul a súlyával is akadtak gondok. Az aranylemezek számával Nick kilói is villámgyorsan gyarapodtak, ami végül komoly egészségügyi problémákhoz vezetett.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A felelőtlen sármőr akkor kapott észbe, amikor az orvosok szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Ezután drasztikus életmódváltás következett, a diéta és az edzések pedig meghozták a várt hatást: a megférfiasodott Nick jobban néz ki, mint valaha. Bár a nőknek ducin is tetszett - olyan hírességeket hódított meg, mint Paris Hilton vagy Ashlee Simpson.

Tudtad?
Nick is kacérkodik a színészettel, legutóbb a 2008-as Fast Glass című filmben láthatta a közönség.

OLVASD EL EZT IS!

  • victoria beckham
  • geri halliwell

Így néznek ki most a Spice Girls tagjai!

Ezt is szeretjük