Fotók! Így néznek ki most a Take That tagjai

Az elmúlt húsz év a kilencvenes évek kedvencei, a Take That tagjai felett sem múlt el nyomtalanul, győződj meg róla!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 20 évvel ezelőtt alakult Take That kétségtelenül a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb popegyüttese volt Nagy-Britanniában - és az egész világon. A srácokat Nigel Martin-Smith menedzser hozta össze, az öttagú fiúbanda tagjai Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Robbie Williams voltak.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár kezdetben csak melegbárokban léptek fel, 1992-es feldolgozásuk It Only Takes A Minute címmel meghozta számukra a nagy áttörést, egyenesen a toplisták élére kerültek. 1995-ben azonban Robbie Williams úgy döntött, inkább szólóban folytatja tovább, egy évvel később pedig az egész csapat feloszlott. 2005-ben aztán újra összeálltak Robbie nélkül, újabban azonban állítólag éppen ő lelkesedik a banda felélesztéséért. Utánajártunk, mi történt a tagokkal az elmúlt évek alatt.

Robbie Williams

Mindössze 16 éves volt az együttes indulásakor, és ő intett búcsút elsőként a Take Thatnek. Választását minden bizonnyal azóta sem bánta meg, hiszen szólókarrierjével világviszonylatban is kiemelkedő sikereket tudhat magáénak. 

A kusza haj és a huncut tekintet nem sokat változott

Eddigi pályafutása során az Egyesült Királyságban több albumot adott el, mint korábban bármelyik brit énekes. 2006-ban pedig azzal írta be magát a Guinness Rekordok Könyvébe, hogy még aznap 1,6 millió koncertjegy elkelt, amikor meghirdette világ körüli turnéját.

A 34 éves sztár tehetségét rengeteg rangos díjjal jutalmazták, legújabb albuma 2009-ben jelent meg Reality Killed The Video Star címmel. Szakmai sikerei mellett a magánéletben azonban gyakran küzdött súlyos önértékelési zavarokkal, melyek alkohol- és drogproblémákhoz vezettek, már több elvonót is megjárt az évek során.

Korábban ugyan a káros élvezetek mellett a nőket is falta, az utóbbi években úgy tűnik, lenyugodott, három éve van együtt kedvesével, a török-amerikai származású Ayda Field színésznővel.

Gary Barlow

A 39 éves Gary Barlow már jóval a popcsapat megalakulása előtt közel került a zene világához, tizenévesen bárokban zongorázott.

Mark Owennel 1989-ben gondolkodtak először komolyabban egy brit fiúbanda ötletén - az amerikai New Kids On The Block sikerén felbuzdulva -, melynek létrehozásában végül a korábban említett menedzser volt segítségükre. Így került 19 éves korában az együttesbe, ahol az éneklés mellett a dalok nagy részét is ő írta. 

A feloszlás után szólókarrierbe kezdett, tehetségét sokan George Michaeléhez hasonlították, és fényes karriert jósoltak neki. Első két albumának sikere azonban meg sem közelítette Robbie Williamsét, akivel akkoriban nyíltan rivalizáltak egymással

A hidrogénszőke haj és a piercing szerencsére már a múlté

Egy ideig fel is hagyott az énekléssel, és producerként kezdett dolgozni, emellett több elismert énekesnek is írt dalokat. 2000-ben pedig feleségül vette kedvesét, Dawn Andrews-t, akitől már három gyermeke született.

Mark Owen

Bár gyerekkorában focistának készült, egy sérülés miatt le kellett mondania a sportkarrierről, így kedvence, Elvis Presley nyomdokaiba lépve a zenénél kötött ki. 18 évesen csöppent az együttesbe, melynek megszűnését nagyon rosszul viselte. Társaihoz hasonlóan ő is szólókarrierbe kezdett, első, Child című száma felkerült a brit slágerlistákra. Megjelent még néhány dala, debütáló albuma azonban nem hozta meg a sikert, és egy időre csakúgy, mint Gary, ő is felhagyott a zenéléssel. A nagy visszatérést Robbie Williams-szel énekelt 2002-es duettje jelentette, mely után In Your Own Time című új albuma a listák élére került.

Kisfiús vonásai beértek az elmúlt 20 év alatt

2004-es lemezét pedig már saját kiadója, a Sedna Records jelentette meg. Kedvesét, az angol szappanoperákban szereplő Emma Fergusont 2005-ben ismerte meg, egy évvel később pedig meg is született első gyermekük. 2008-ban a második is, oltár elé pedig 2009-ben vezette gyermekei anyját a 38 éves énekes. A románc azonban nem tartott sokáig: nemrégiben kiderült, Owen rendszeresen csalta a nejét, de állítólag minden erejével dolgozik azon, hogy párja megbocsásson neki.

Jason Orange

A Take That csapatába 19 évesen bekerülő sztár hangja mellett különleges tánctudásával hívta fel magára a figyelmet, az együttes feloszlása után pedig ő volt az egyedüli, aki nem próbálkozott meg a szólóénekesi karrierrel. Helyette inkább a színészet felé kezdett kacsintgatni, 1998-ban egy DJ-t alakított a Killer Net című thrillerben, melyet az angol nézők a Channel 4 műsorán láthattak. 

Szemei ugyanúgy csillognak, mint 20 évvel ezelőtt

1999-ben a londoni The King's Head Theatre színpadán is kipróbálta magát, ám a színészi karriernek is hamar búcsút intett, ugyanis nagyon rosszul viselte a szereplőválogatásokkal járó stresszt.

Előadói ambícióit egy időre feladva beiratkozott a South Trafford College-ra, hogy pszichológiát, biológiát és szociológiát tanuljon. Zenei téren legközelebb a banda 2005-ös újraalakulásakor hallatott magáról, újabban a vokálozás mellett a gitárral is barátkozik. Magánéletét nem szívesen tárja a nyilvánosság elé, annyit azonban tudni lehet a 39 éves sztárról, hogy nincs még családja.

Howard Donald

A maga 21 évével ő volt a legidősebb a megalakuló fiúcsapat tagjai közül, elsősorban a koreográfiáért volt felelős fellépéseik alkalmával, de dalokat is szerzett. Az együttes hirtelen feloszlása állítólag annyira megviselte, hogy még az öngyilkosságot is fontolóra vette, de szerencsére helyette végül ő is a szólókarriert választotta. 

Mosolya ma is a régi

Mivel azonban nem ért el különösebb sikereket, inkább a DJ-pult mögött próbálta ki magát, DJ HD néven. A lemezek keverésében igen tehetségesnek bizonyult, meg is alapította a Sonic Fly nevű DJ-bandát két barátjával, King Agyvel és Bart Van Der Zwaannal.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A 41 éves sztárnak két anyától két lánya született, Grace 1999-ben, Lola pedig 2005-ben jött a világra.

Ezt is szeretjük