Bevallotta! Rákkal küzd a világhírű sztárszakács, Keith Floyd

A tévésztár szervezetében hat héttel ezelőtt diagnosztizálták a bélrákot, már megműtötték, és kemoterápia vár rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt a Daily Mail: Keith Floyd tévésztárnál bélrákot diagnosztizáltak.


A 65 éves brit mesterszakács hat héttel ezelőtt egy apró daganat miatt utazott Spanyolországba, régi orvosához, aki megállapította, hogy páciense bélrendszerét megtámadta a halálos kór.

A sebészek ezt követően öt alkalommal műtötték meg, aminek során a daganat kilencven százalékát sikerült eltávolítaniuk.

- Most öt hét kemoterápia vár rám. Naponta el kell mennem a Nimes Hospitalba. Nem nagyon izgat a dolog, de mit is tehetnék? Túljutok ezen az egészen – osztotta meg a nyilvánossággal optimista gondolatait a híresség.

Évtizedek óta főz a képernyőn

Floyd a nyolcvanas években lett sztár hazájában, miután számos szakácsműsort vezényelt le a televízióban, kezében egy pohár vörösborral.

Az elmúlt két évtizedben pedig tucatnyi gasztronómiai műsor házigazdájaként lopta be magát a tévénézők szívébe. Ezeket a BBC-n és a Channel 5-on követhettek nyomon az érdeklődők.

Keith Floyd emellett számos szakácskönyv szerzőjeként, valamint egy étteremlánc megnyitásával is nagy népszerűségre tett szert.

A tévésztárnak meglehetősen zűrös magánélete volt, négyszer házasodott meg és vált el. Jelenleg Észak-Franciaországban él egyik legjobb barátja, David Martin özvegyével.

Kapcsolatukról azt nyilatkozta az Expressnek, hogy tisztán platonikus, egyszerűen csak arról van szó, hogy élvezik egymás társaságát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Alkoholproblémáival is sikerült a címlapokra kerülnie. 2002-ben enyhe stroke-ot szenvedett, 2004-ben pedig 32 hónapra eltiltották a vezetéstől, mivel meglehetősen ittasan karambolozott gépkocsijával. 2007-ben tanácsolták neki először az orvosok, hogy hagyja abba az ivászatot.

Ezt is szeretjük