Keanu Reeves méregdrága ajándékkal lepte meg a kaszkadőrjeit: ő a legjószívűbb sztár

Keanu Reeves Rolex karórákkal lepte meg a kaszkadőrjeit.

GettyImages-1145965898
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók már tűkön ülve várják a John Wick: 4. felvonás című alkotást, amelynek Keanu Reeves lesz a főszereplője.

A tervek szerint 2022-ben mutatják be a filmet, amely az első három részhez hasonlóan szintén bővelkedni fog az akciójelenetekben. Több kaszkadőrt is leszerződtettek, akik Keanu Reeves helyett forgattak le egy-egy veszélyes jelenetet. A színész a közös munkájuk befejeztével meg is lepte a vakmerő munkatársait, írta meg a People magazin.

Keanu Reeves drága ajándékkal lepte meg kaszkadőrjeit

Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo és Li Qiang kaszkadőrök kaptak egy személyre szabott, méregdrága Rolex karórát a színésztől. Reeves Párizsban, egy közös vacsora alkalmával adta át nekik az ajándékot.

Mindegyik órába belegravírozták az ajándékot kapó személy és Keanu nevét, a köszönöm szót, a JW4-et, ami a film címének rövidítése, az évszámot, illetve a The John Wick Five kifejezést, ami a kaszkadőrök és a színész öt főből álló csapatát szimbolizálja. Nemcsak a fiúknak, hanem saját magának is vett egy ugyanolyan modellt.

A Rolex Submarinert úgy fejlesztették ki, hogy az óra jól bírja a strapát olyan sporttevékenységek közben is, mint például a búvárkodás. A sasszemű kommentelők szerint a fiúk a 2020-as modellt kapták meg a színésztől. A Rolex honlapján a legolcsóbb Submariner 8050 euró, azaz közel 3 millió forint, de vannak ennél borsosabb árak is. A legdrágábbért 39600 eurót, kerekítve 14 és fél millió forintot kérnek el. 

Reeves sosem tartozott azon hírességek közé, aki számára a keresete lenne a legfontosabb.

- A pénz az utolsó dolog, amire gondolok. Simán meg tudnék élni az elkövetkezendő pár évszázadban abból az összegből, amit eddigi életem során megkerestem - nyilatkozta 2003-ban a Hello! magazinnak.

Érdekesség, hogy amikor a Mátrix első részét forgatta, azért 10 millió dollárt kapott, ám a film későbbi bevételéből származó részesedésének jelentős részéről már lemondott a vizuális effektekért és a kosztümökért felelős munkatársak javára.

Keanu Reeves további jó cselekedetei

Összeállításunkból megtudhatod, milyen kedves dolgokat tett Keanu Reeves az elmúlt években.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük