Az 56 éves Keanu Reeves félmeztelen fotóján elképesztően fest: nem csoda, hogy ő a nők álma
Keanu Reeves Malibu partján strandolt.

keanu reeves cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan férfi sztár nők millióinak szívét megdobogtatja már több évtizede, a legnépszerűbb szívtiprók közé tartozik Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Pierce Brosnan, illetve Keanu Reeves is.

Utóbbi színészre gyakran hivatkoznak mint az internet ügyeletes pasijára, ugyanis a világhálón rengeteg rajongója fejezi ki rendszeresen, mennyire odáig van érte. Nos, jól kezdődött a sztár leghűségesebb követőinek éve, ugyanis a hétvégén több strandolós kép is készült róla.

Keanu Reevest strandolás közben kapták le

Az 56 éves Reeves Malibun csobbant egyet az óceánban, ahogy a felvételeken is látszik, remek formában van, ezzel pedig a rajongók is egyetértenek: "csodálatos ember, eláll a lélegzetem tőle", "Ki ez a férfi? Talán egy másik bolygóról való? Keanu túlságosan gyönyörű, hogy igaz legyen!", "Ahogy idősödik, egyre jóképűbb, bár szerintem nem 56 évesnek néz ki" - írták a dicsérő szavakat. A többi fotót az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg.

Köztudott, hogy egy-egy filmszerep kedvéért belead apait-anyait, hogy elég fitt legyen, sőt, amikor a Mátrixban Neót alakította, különféle harcművészeti fogásokat megtanult. Bár mint sok színésznek, neki is vannak dublőrjei, de igyekszik minél több akciójelenetet saját maga felvenni. Ehhez pedig elengedhetetlen a sportosság. Denise Synder fitneszguru a mentora, már több mint 25 éve vele dolgozik együtt, nyilatkozta a Mensjournal.com oldalnak.

- Az igaz, hogy most már nem tudok ugyanolyan gyorsan a lépcsőn futni, mint régen, de amint elhangzik a felvétel kiáltás, azonnal csinálok mindent - magyarázta.

Ami a diétáját illeti, évek óta ugyanúgy étkezik.

- Alacsony nátrium- és zsírtartalmú ételeket eszem, de egy nagy harci jelenet előtti nap estéjén steaket vacsorázom, ezt a rendszert még a Mátrix forgatásán alakítottam ki - tette hozzá.

50 feletti női sztárok bikinis fotói

Cikkünkből megtudhatod, hogyan fest bikiniben Salma Hayek, Halle Berry, Jennifer Lopez vagy éppen Catherine Zeta-Jones.

Ezt is szeretjük