Katy Perry 8 hónappal a szülés után szexi lakkruhában pózolt: kiemelte nőies alakját a kreáció

Katy Perry csodásan festett az American Idol első élő műsorában.

katy-perry-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom első közös gyermeke, a kis Daisy Dove 2020 augusztusa óta boldogítja a sztárpárt. Az énekesnő nyíltan megmutatta magát fehérneműben a baba világra hozatala után néhány nappal, hogy ezzel is erősítse azt a gondolatot, hogy teljesen normális, ha valaki nem azonnal nyeri vissza a szülés előtti alakját.

Ami a munkát illeti, januárban énekelt Joe Biden beiktatásának napján, a rajongók február óta rendszeresen láthatják a képernyőn, hiszen az American Idol új, 19. évadának zsűritagja.

Katy Perry ilyen csinos volt az American Idol műsorában

Az első élő show-t a hétvégén közvetítette az ABC csatorna, a vasárnap esti adásban egy irtó dögös, babakék lakkruhában kápráztatta el a nézőket, ahogy a felvételen is látszik, a kreáció szépen kiemelte nőies alakját. A ruhát a Bottega Veneta divatház tervezője készítette.

A rajongóknak is nagyon tetszett az énekesnő szettje, többen írták, mennyire fantasztikusan néz ki.

A 2020-as év nagy változást hozott az életébe, hiszen még sosem tapasztalhatta meg az anyaságot a 36 éves énekesnő. A Jimmy Kimmel Live-ban elmondta, ez volt élete legjobb döntése, hogy édesanya lett. Hálás azért is, hogy Orlando Bloom mindenben támogatja, a színésznek előző házasságából már született egy fia, így ő már tapasztaltabban vágott bele az új feladatokba.

- Bent lehetett a szülőszobában, csodásan viselkedett, végig fogta a kezem, közben videózott is - fogalmazta.

Lionel Richivel és Paula Abdullal látható itt.
Lionel Richivel és Paula Abdullal látható itt.
Fotó: Eric McCandless / Getty Images Hungary

Elmesélte azt is, hogy bizony túlhordta a picit, akivel több mint 41 hétig volt várandós. Miután megszült, másnap jelent meg, ami a Smile címet kapta.

- A kislányom a legjobb, megváltoztatott bennem valami nagyon fontosat, ma már bármit is teszek, azt érte is csinálom. Sokat gondolok arra, ha majd ő lesz 36 éves, vajon hogyan fog a bolygónk kinézni. Emiatt a környezettudatosságra törekszem és arra, hogy minél jobb emberré váljak. Remélem, fantasztikus élete lesz.

J. Lo fürdőruhás címlapja

Jennifer Lopez az InStyle magazin kedvéért vállalt be egy fotózást, csodás képek készültek róla.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük