Katy Perry fürdőruhás fotói: a szülés után 6 hónappal ilyen az énekesnő alakja

Katy Perry és Orlando Bloom Hawaiin nyaralnak.

katy-perry-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és vőlegénye, Orlando Bloom úgy döntöttek, hogy az elmúlt hónapok után rájuk fér egy kis vakáció, így Hawaiira utaztak.

Természetesen a strandolás sem maradhatott ki a programok közül, a sztárpár eleve imád a víz közelében lenni, egyik kedvenc sportjuk a szörfözés, de a SUP hódolói is, ami annyit tesz, hogy az ember a szörfdeszkán állva evez.

Katy Perry fürdőruhás fotói

A 36 éves énekesnő egy pánt nélküli fürdőruhát viselt a strandoláskor, a lila kreációt az Eres üzletében vásárolta. A sztár jelenleg is telt, nőies idomokkal hódít.

Perry 2020 augusztusában adott életet kislányuknak, Daisy Dove-nak, egyes hírességek a szülés után azonnal kemény fogyókúrába kezdenek, és órákat töltenek a konditeremben, sőt vannak, akik még a plasztikai beavatkozásnak sem mondanak nemet, ezért történhet meg, hogy egyesek pillanatok alatt visszanyerik a szülés előtti alakjukat.

Mások viszont csak lépésről lépésre haladnak, hiszen az első hónapokban a gyermekük táplálása és az anyaság megélése az első, nem pedig az, hogy azonnal beleférjenek a régi ruháikba, Perry is az utóbbi csoportot erősíti.

Már a szülés után pár nappal lefotózta magát fehérneműben, amit meg is osztott a közösségi oldalán. Azért érezte fontosnak, hogy megmutassa, milyen egy nő teste, miután életet ad egy emberi lénynek, mert sajnos vannak olyan kismamák, akik rosszul érzik magukat amiatt, mert nem azonnal válik lapossá a hasuk, pedig nem szabadna emiatt ostorozniuk magukat, hiszen teljesen normális és természetes, ha az ember nem nyeri vissza már másnap a szülés utáni alakját. Jó látni, hogy vannak olyan ismert emberek, akik nem azt üzenik az embereknek a cselekedeteikkel, hogy már a szülőszobát kész topmodellként kell elhagyniuk az újdonsült édesanyáknak.

Az énekesnő saját bevallása szerint túlhordta a babáját, mert eredetileg júliusra írta ki a nőgyógyásza. Kislánya, elmondása szerint, teljesen megváltoztatta az életét, írta meg az Elle magazin.

- Ő a legnagyszerűbb ajándék, amit kaptam. Azt hiszem, a gyerekek azt tanítják meg nekünk, hogy leginkább egy dologra van szükségünk, és az a szeretet.

Itt lakik Katy Perry és Orlando Bloom

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Katy Perry és Orlando Bloom otthona.

Ezt is szeretjük