Christina Aguilera régen csontsovány volt, ma már telt idomokkal hódít: íme, az énekesnő legdögösebb fotói

Christina Aguilera büszke nőies idomaira.

christina-aguilera-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguilera már kislányként is imádott énekelni, karrierjét Britney Spearsszel és Justin Timberlake-kel együtt a Mickey Mouse Clubban kezdte még a '90-es évek elején. Tinédzserkorában imádott popsztárrá nőtte ki magát, 1999-es albumán olyan slágerek voltak, mint a Genie In A Bottle, a What A Girl Wants vagy a Come On Over (All I Want Is You). Karrierje elején még nagyon vékony volt, napjainkban viszont már a telt idomokra esküszik.

Christina Aguilera dögösebb, mint valaha

Az énekesnő még 2012-ben, egy interjúban vallotta be, hogy elege lett abból egy idő után, hogy ő a vékony, szőke lány, ezért amikor megjelent 2002-ben a Stripped albuma, hét kilót felszedett magára, megváltoztatta a haját, piercingjei lettek, a kiadója erre teljesen kiakadt, még válságstábot is összehívtak, hogy mitévők legyenek most. Sokat szekálták súlya miatt, végül rávették, hogy adja le a súlyát, írta meg az NBC.

- Akikkel turnéztam, azt mondták, hogy sok mindenről lemaradok, ha tovább hízok, nem fogok albumokat eladni, és a koncertjeimre se jön el senki. Olyan fiatal voltam akkor még, engedtem a nyomásnak, és lefogytam. Amikor a 2006-os Back to Basics albumomat promóztam, ismét vékony voltam - fogalmazta.

2010 hozta el az igazi változást, abban az évben megjelent albuma, a Bionic csúnyán megbukott, ráadásul Jordan Bratmannel is tönkrement a házassága. 2012-ben tért vissza Lotus című albumával, amelynek reklámozását a saját szabályai szerint akarta csinálni.

- Azt mondtam a kiadónak a Lotus felvételei alatt, hogy most már itt az ideje felfognotok, hogy egy duci lánnyal dolgoztok együtt. Néha muszáj őket emlékeztetnem arra, hogy nincs hatalmuk a testem felett.

Tisztában van vele, hogy a testéről többen azt gondolják, hogy nem tökéletes, de ezekre a véleményekre fittyet hány, szerinte ezeknek az illetőknek túl kellene lépniük azon, hogy nem lehet őt diétára fogni. Úgy gondolja, minden ember egyedi, és mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen. Egy ember ducin is ugyanolyan szép lehet, mint vékonyan.

Aguilera fotóin is látszik, mennyire magabiztos és büszke kerek formáira. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Christina Aguilera alakja, mióta befutott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük