Katie Holmesszal csalta menyasszonyát a sztárséf: a lesifotók buktatták le
Katie Holmes új párja nem a legtisztességesebb módon rendezte a nőügyeit.

katie-holmes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 8-án adtunk arról hírt, hogy Katie Holmes egy év szinglilét után újra bepasizott. Egy nála nyolc évvel fiatalabb sztárséf, Emilio Vitolo Jr. hódította meg a szívét.

A friss szerelmesekről rengeteg lesifotó készült, amelyeken nyilvánosan csókolóztak. Amikor megjelentek a felvételek a sajtóban, senki nem gondolt volna arra a fordulatra, hogy valójában ezekkel a képekkel a gasztroguru lebukott, ugyanis a férfi hivatalosan még jegyben járt kedvesével, Rachel Emmonsszal, írta meg a The Daily Mail.

Katie Holmes új pasija csúnya módon dobta menyasszonyát

A brit lapnak egy közeli forrás nyilatkozott, mint kiderült, a 24 éves lány abban a hitben élt, hogy minden rendben van a párkapcsolatával.

- Amíg ez a sztori nem jelent meg az újságokban, Rachelnek fogalma sem volt róla, mi is zajlik a háta mögött. Ez a pasi egy csaló, és ez a történet nem zárult le boldog véggel - magyarázta a dühös barát.

Ez a fotó még júliusban készült Rachelről és a séfről.
Ez a fotó még júliusban készült Rachelről és a séfről.
Fotó: Instagram/Rachel Emmons

Vitolo és menyasszonya együtt éltek, és volt egy közös kiskutyájuk. Megvoltak a konkrét elképzeléseik az esküvőjükről is, Rachel élete szerelmeként tekintett a sztárséfre, ám Katie Holmes felbukkanása teljesen átírta a forgatókönyvet. Miután megjelentek a sajtóban a képek, a férfi sms-ben szakított a menyasszonyával, ami nem a legelegánsabb megoldás, sőt, kifejezetten személytelen és tiszteletlen, főleg abban az esetben, ha az ember egy komoly kapcsolatból lépne ki.

Rachel Emmons közösségi oldala sem árulkodott arról, hogy bármi gond lenne a kapcsolatukkal, számos közös képük található rajta, több posztjában leírta, hogy élete végéig szeretni fogja Emiliót. Érthető módon ez a kínos szituáció teljesen lesokkolta őt, ismerőse szerint nagyon szomorúan telnek a napjai jelenleg.

Bár Vitolo Jr. a menyasszonyával nem a legszebb módon bánt el, úgy tűnik, Katie Holmesszal egyelőre tombol a szerelem. Az egyelőre nem derült ki, mikor szerettek egymásba, az első közös képük szeptember elején jelent meg, de akkor még csak egy asztalnál ültek, ezen a héten fotózták le őket csókolózás és ölelkezés közben.

A legrövidebb sztárházasságok

Képes összeállításunkban megnézheted, mely házasságok bizonyultak tiszavirág-életűnek a sztárvilágban.

Ezt is szeretjük