A Grace klinika sztárjai évek óta gyűlölködnek: Katherine Heigl ezzel haragította magára kollégáját
Katherine Heigl és Isaiah Washington viszálya 2007-ben kezdődött.

grace-klinika
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan sorozatról tudunk a tévétörténelemben, melyben a stábtagok nem igazán jöttek ki egymással. Nyílt titok például, hogy a Szex és New York sztárjai között jó pár parázs vita alakult ki, de arról is sokszor hallhattunk, hogy a Született feleségek forgatásai sem teltek felhőtlenül.

A Grace klinika sincs lemaradva e tekintetben, az orvosos széria sem csak cselekményében szállította a drámát. A sajtóban nagy port kavart az a vita, ami a sorozat két szereplője, a dr. Izzie Stevenst játszó Katherine Heigl és a dr. Preston Burke karakterét alakító színész, Isaiah Washington közt alakult ki 2007-ben.

A Grace klinika színészeinek csúnya vitája

Viszályuknak kirobbantó oka egy harmadik fél, a produkció egy másik színésze, dr. George O'Malley megformálója, T. R. Knight volt. A két férfi közt durva vita alakult ki egy jelenet felvétele közben, mely során Washington homofób megjegyzést tett kollégájára. 

katherine heigl washington
Fotó: John Sciulli / Getty Images Hungary

Heigl - akinek Knight nagyon közeli barátja - ezt cseppet sem nézte jó szemmel, ezután valóságos lejárató kampányt indított a szitkozódó sztár ellen. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a show-t forgalmazó ABC csatorna felbontotta Washington szerződését.

grace-kl
Fotó: Getty Images Hungary

A karrierje is megbicsaklott a balhé után, elkerülték a jelentősebb szerepek. Ezt a mai napig nem heverte ki, a Twitter-oldalán sokszor emlegeti fel az ominózus esetet. 

„Ez a nő annak idején azt hirdette, hogy nekem soha nem szabadna többé nyilvánosan felszólalnom. Akkor a világ egyetértett kiáltványával, 65 nyelven adta ki tiltakozását ellenem. Bárcsak akkor is lett volna Twitter-oldalam, a szólásszabadság gyakorlásával sosem hagyok fel” - osztotta meg gondolatait november 17-én.

Sztárok, akik egymás agyára mentek a forgatáson

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik szintén nem kedvelték egymást a forgatások alatt.

Ezt is szeretjük