Az Egy rém rendes család Peggy Bundyja 66 évesen is bombázó - Friss fotókon Katey Sagal
Jó pár évet letagadhat a korából Katey Sagal, ultra dögösen fest még mindig.

katey-sagal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egy rém rendes család című sorozatot senkinek sem kell bemutatni, hazánkban is épp akkora sikerrel futott a széria, mint a tengerentúlon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a mai napig előszeretettel tűzik műsorukra a különböző tévécsatornák.

Ilyen dögös Peggy Bundy, vagyis Katey Sagal napjainkban

A forgatás óta 33 év telt el, és a sorozat szereplői jócskán megváltoztak. Egyikükön azonban mintha nem fogna az idő, Katey Sagal, azaz Peggy Bundy dögösebb, mint valaha.

66 éves kora ellenére kirobbanó formában van, több tíz évet is letagadhatna. Persze tesz is azért, hogy így nézzen ki, nagyon odafigyel az egészségére.

- Nagyon vigyázok magamra, nem iszom, és nem is dohányzom. Rengeteget alszom, ezt egyfajta belső munkának fogom fel a szervezetemben. De ami mindenekelőtt a legfontosabb, az a hozzáállás, hogy pozitívan szemléljük a világot, azt hiszem, ez az erős oldalam - magyarázta az ABC News interjújában.

Nem csak a külsejére fordít nagy figyelmet, karrierjét is szépen felépítette. A széria után olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Kemény motorosok, a Shameless - Szégyentelenek, illetve az Agymenőkben ő játszotta Penny édesanyját. Jelenleg egy tévéfilmen dolgozik, melynek Rebel, vagyis lázadó lesz a címe.

A legtöbben hatalmas vörös hajzuhataggal, leopárdmintás cicanadrágot viselve emlékszünk rá, képeken mutatjuk, hogy valójában egy barna bombázó.

Ezt is szeretjük