Ő volt Al Bundy az Egy rém rendes családban - Friss fotóján ámulnak a rajongók

Ed O'Neill megörvendeztette a régi rajongóit.

ed-oneill-al-bundy-polo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ed O'Neill neve egybeforrt az általa játszott karakterrel, az Egy rém rendes család Al Bundyjával. Mostanra egy újabb szerepben tündökölhet, már tíz éve játssza el a Modern család Jay Pritchettjét, azonban rengeteg rajongó máig a szerencsétlen cipőárust látja, ha ránéz.

Imádják az új fotóját

A színészt egyáltalán nem zavarja, hogy még mindig Al Bundyval azonosítják, sőt, sokszor ő maga is viccet csinál a tényből. Tegnap este például egy olyan pólót viselt, amin híres karaktere látható a lehető legemlékezetesebb pózában: a kanapén ülve, kezével a gatyájában. A képet a sztár Modern család-beli kollégája, Eric Stonestreet osztotta meg az Instagram-oldalán.

"Ha esetleg vita keletkezne arról a jövőben, hogy ki a valaha élt legnagyobb színész" - írta a felvétel alá, amin a pólóban büszkén mosolygó Ed O'Neill feszít. Az Egy rém rendes család rajongóit sokszor meglepi a sztár külseje, hiszen sokat öregedett a sorozat óta, ami érthető, hiszen a széria 1987-ben, több mint három évtizede került először képernyőre.

Nézd meg Ed O'Neill friss fotóját, és tudd meg, mit csinál mostanság mindenki kedvence!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük