Lebukott! Expasijával csalta meg szerelmét az imádott színésznő
Kate Bosworth állítólag egykori főiskolai kedvesével csalta meg párját, Alexander Skarsgardot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Bosworth 2009 novemberében még csak nevetett azon a pletykán, mely szerint összeszűrte volna a levet Alexander Skarsgarddal. Azzal védekezett, hogy semmi sincsen közöttük, leszámítva azt, hogy együtt forgatják az 1971-es Szalmakutyák című thriller remake-jét.

A True Blood - Inni és élni hagyni című sorozat jóképű sztárja csak annyit fűzött mindehhez hozzá, hogy senkivel sem jár, életében pedig csak két nő foglal el különleges helyet: az édesanyja és a lánytestvére.

Már szüleinek is bemutatta párját

Ahogy az lenni szokott Hollywoodban, természetesen hamarosan kibújt a szög a zsákból - kiderült, hogy a 27 éves amerikai sorozatsztár mégiscsak a 34 éves svéd színész barátnője. Kapcsolatuk tavaly szeptember óta pedig olyan jól alakult, hogy idén májusban Skarsgard bemutatta barátnőjét Svédországban élő szüleinek.

A látszat azonban csalóka, a US Weekly legfrissebb értesülései szerint ugyanis Bosworth megcsalta kedvesét! A csinos színésznő augusztusban látogatott haza családjához Massachusettsbe, ahol, mint egy barátja elmondta, régi főiskolai szerelme oldalán vigasztalódott.

Bosworth szóvivője tagad

- Expasija, Orlando Bloom nemrég nősült meg, a párnak hamarosan gyereke is lesz, és ez nagyon elszomorította Kate-et. Volt főiskolai kedveséért pedig még mindig bolondul, ezért történhetett meg mindez - fejtette ki véleményét a bennfentes. Bosworth szóvivője tagadta a fentieket, állítása szerint a színésznő és főiskola fiúja csak barátok.

Alexander Skarsgard előtt Kate Bosworth egy James Rosseau nevű angol modellel járt, akivel egy Marc Jacobs-partin ismerkedett meg 2006 szeptemberében, ám 2009 márciusában szakítottak.

Stellan Skarsgard fia, Alexander Skarsgard magánéletéről egyelőre nem sokat lehet tudni, hiszen a színész nevét csak néhány éve ismerte meg a világ, amikor szerepet kapott az HBO népszerű vámpíros sorozatában.

Ezt is szeretjük