Így néznek ki smink nélkül az irigyelt szőke férfifalók

A temperamentumos szöszik még a legszexibb pasikat is bevonzzák, pedig festék nélküli, hétköznapi arcuk korántsem makulátlan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a sztárok világában is előfordul olykor, hogy a dögös bombázók festetlen arccal lépnek utcára, és épp nincs kéznél egy képszerkesztő guru, hogy smink nélküli, szürke valójukat retusált illúzióvá varázsolja.

Mivel az előnytelen fotók rendszerint visszaköszönnek a magazinokban, akár saját szemünkkel is meggyőződhetünk róla, hogy még a híresen kikapós, férfifaló dívák is ugyanolyan karikás szemmel kelnek, mint akármelyik hétköznapi nő. Ellenállhatatlan vonzerejük tehát nem a sminkben és a mesteri frizurában rejlik, de akkor mi a titkuk? Valószínűleg az, hogy cicoma nélküli, sápadt önmagukat is ugyanakkora öntudattal és magabiztossággal vállalják, mint a profi szépségcsapat által kreált szexszimbólum-imázsukat.

Íme, négy temperamentumos, szexi szőkeség, akiért sminkkel és anélkül is megvesznek a férfiak!

Cameron Diaz

Elég egy pillantás a lesifotóra, hogy megállapítsuk, a 37 éves Cameron Diaz csillogása bizony sokat köszönhet a sminkmesterek ügyes kezének.

Az egykori modell hamvassága sajnos a korral odalett, problémás bőrét, karikás szemeit és általános nyúzottságát elnézve igazi rejtély, hogyan tudja úgy formába hozni magát a szerepekre.

Ha szépsége olykor cserben is hagyja, sportos testére és komikus vénájára bizton számíthat, ahogy ezt legutóbbi mozijában, a Kéjjel-nappal című akcióvígjátékban is bizonyította. Valószínű, hogy ezt a két fegyverét a pasizásban is gyakran beveti, hiszen a kisfiús szőkétől a tüzes latinóig sok szépfiúnak elcsavarta már a fejét.

Justin Timberlake, Matt Dillon és Jared Leto után aktuális kedvese sem akárki, hanem a New York Yankees csődöre, Alex Rodriguez. A nyakigláb szöszi egyébként sosem tagadta csapodár természetét, sőt, őszintén bevallja, hogy nem hisz a 40 évig tartó holtomiglan-holtodiglanban.

- Korunk egyik nagy tévedése, hogy azt hisszük, 18 évesen rátalálunk az igazira, akihez férjhez megyünk, és vele éljük le az egész életünket. Ugyan már! Ki akar ugyanazzal a fickóval lenni 80 hosszú évig? Miért ne lehetne szünetet tartani vagy váltani? - fejtette ki életfilozófiáját Diaz a brit Stylist magazinnak adott júliusi interjújában.

Jessica Simpson

A 30 éves Jessica Simpsont is láttuk már topisan, többek között saját valóságshow-jában is rácsodálkozhattunk smink nélküli valójára, melyet még exférjével, a dalos szépfiúval, Nick Lacey-vel forgatott. 

Az amerikaiak szöszi csalogánya, aki filmekben is iparkodik megmutatni tehetségét, tulajdonképpen szerencsés alkat, kislányosan butuska pofijára festék nélkül sem lehet panasz, de persze fényévekre van attól a Jessicától, akit profi segédei egy-egy fellépésre megkomponálnak.

Akárhogy is, a dúskeblű bombázó a válása óta különösen kapós a férfiak körében, legyen karcsú vagy gömbölyded, kisminkelt vagy átlagos. A szexi szingli az utóbbi négy évben folyamatosan pasizott, randizott többek között a komikus Dane Cookkal, az énekes Adam Levine-nal, a nőcsábász rocker John Mayerrel - aki mellesleg még kapcsolatuk pikáns részleteivel is megörvendeztette a nagyérdeműt -, de kavart a Dallas Cowboys hátvédjével, Tony Romóval és a kopasz énekessel, Billy Corgannel is.

Idén nyáron egy újabb sportoló, Eric Johnson akadt a bájos énekesnő horgára, szerelmes csókjukat még egy Twitter-fotón is megörökítették, hogy ezentúl senkinek se legyen kétsége afelől, hogy egy párt alkotnak. Ami a karriert illeti, Jessica nem szakad bele a munkába, bár állítólag új albumon ügyeskedik, és a mozifilmek terén is vannak tervei.

Kate Bosworth

A romantikus mozik és Superman-filmek sztárjának babapofija is híresen hipnotikus hatással van a férfiakra, pedig sminkes rásegítés nélkül semmivel sem tűnik vonzóbbnak, mint a szomszéd lány. A 27 éves Kate Bosworth mégis tudhat valamit, ha olyan sármőröket tudott meghódítani, mint Chris Evans, Matt Czuchry, Orlando Bloom, a brit modell, James Rousseau vagy a True Blood szexi szépfiúja, Alexander Skarsgard.

A törékeny szőke színésznő egyébként leginkább pasijainak és anorexiás soványságának köszönheti az állandó médiaérdeklődést, amin - valljuk be - nincs is mit csodálkozni. Hiába van ugyanis gyerekkora óta a képernyőn, a komoly szerepek valahogy elkerülték. Munkája azért így is akad, a The Warrior’s Way című fantasyben egy késdobáló lányt, az 1971-es pszicho-thriller, a Szalmakutyák 2011-es feldolgozásában pedig a jóképű James Masden feleségét játssza majd.

Ez utóbbiban Bosworth végre bizonyíthat is, igaz, össze kell kapnia magát, ha felül akarja múlni a Dustin Hoffman-Susan George páros klasszikus alakítását. Kate-nek azért jut öröm is az ürömben, hiszen a forgatásra a szexi Skarsgard is vele tart, a színész ugyanis szintén szerepet kapott a filmben.

Sienna Miller

Köztudott, hogy az Alfie csábos szőkesége különös vonzerővel bír, de, hogy mi a trükkje, amivel percek alatt át tud vedleni szürke kisegérből végzet asszonyává, arról talán csak régi-új kedvese, a 37 évesen is észbontóan sármos Jude Law tudna mesélni.

Kettejük románca egyébként örök és már-már legendás, annak ellenére, hogy a kapcsolat mosolyszüneteiben Sienna nagykanállal falta a férfiakat, Jude pedig még gyereket is csinált egy alkalmi barátnőjének. A kikapós  színésznő a szakmabeli Rhys Infans-szel, a nős Baltazar Gettyvel és a dj George Barkerrel is kavart az elmúlt két évben, de úgy tűnik, tartós boldogságra csak expasija mellett talált.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az álompár a nyarat is együtt töltötte, a színész porontyaival kiegészülve, így a 28 éves szépség egyben az anyaszerepre is edzhetett, amire állítólag régóta vágyik. Az összeköltözés mindenesetre aktuális, főleg most, hogy Jude jó időre Londonhoz lesz kötve a Sherlock Holmes 2 forgatása miatt. Mivel Sienna is letudta legutóbbi mozijának, a Hippie Hippie Shake-nek a nyári forgatásait, akár bele is vetheti magát a fészekrakásba.

Ezt is szeretjük