Igazi bombázó lett 10 év alatt Kate Bosworth-ból

A Vogue-ban pózolt

Kate Bosworth tíz éve kezdte karrierjét, most pedig megmutatta, micsoda nő lett belőle.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közelmúltban jelentek meg a Vogue magazin olasz kiadásában Kate Bosworth visszafogottan erotikus képei, melyek alapján bátran kijelenthetjük, az egykor szolid gyereksztár igazi bombázóvá érett az elmúlt évek során.

A szőke szépségnek bizony nem kell szégyenkeznie a stílusos fekete-fehér fotók miatt, ugyanis elbűvölően fest. Vajon ki gondolta volna, hogy tíz év múlva A suttogó bájos kislányából ízig-vérig díva lesz, akinek a lábai előtt hevernek majd a pasik?

A lovaglásnak köszönheti karrierjét

Mellesleg a 26 éves amerikai színésznő gyerekkora óta kiváló lovagló - éppen ez a speciális tudás segítette hozzá, hogy megkapja a filmes karrierjét beindító Judith szerepét Robert Redford 1998-as, Oscar-jelölt drámájában.

Bosworth pályafutásában az áttörést végül a 2002-es Sorsdöntő nyár hozta meg, ezt követően pedig egyre igényesebb és nagyobb presztízst jelentő szerepeket kínáltak fel neki.

Feltűnt például a Bret Easton Ellis regényéből forgatott A vonzás szabályaiban, majd eljátszotta Val Kilmer ifjú barátnőjét a Drogtanya című életrajzi filmben, amely a legendás pornósztár, John Holmes életét dolgozta fel.

Anorexiával gyanúsították

2006 végén Kate aggasztó soványsága miatt került a címlapokra - akkoriban sokan támadták, amiért anorexiagyanús külsejével tovább erősítette a nullás méret iránti beteges bűvöletet, ami már amúgy is jellemző volt az álomgyárra. Néhány hónappal később azonban már sokkal egészségesebb külsővel mutatkozott egy rendezvényen, amit a sajtó is üdvözölt.

Ami a magánéletét illeti, Bosworth korábban Matt Czuchryval és Orlando Bloommal járt, legutóbb pedig a True Blood – Inni és élni hagyni című sorozat sztárjával, Alexander Skarsgaarddal hozták hírbe. A színésznő azonban szó szerint nevetett azokon a pletykákon, amelyek szerint a barátságon kívül bármi más is összekötné őket.
Ezt is szeretjük