Katalin és Vilmos herceg végre láthatták a kis Archie-t - Harry-ék egy hét után fogadták őket
Május 6-án született meg Harry és Meghan babája, de Vilmosék ez idáig nem láthatták a picit.

katalin-vilmos-harry-meghan-baba-talalkozas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ kitörő örömmel fogadta Meghan hercegné és Harry herceg kisfiát, Archie-t, aki május 6-án jött világra. Az újdonsült édesanyánál és édesapánál persze nem volt boldogabb, de Harry testvére, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné is nagyon örültek az új családtag érkezésének.

Végre láthatták a kis Archie-t

Annak ellenére, hogy Katalin és Vilmos azt nyilatkozták a bejelentés után, hogy már nagyon várják, hogy találkozzanak a picurral, ez ez idáig nem történt meg. Meg is indult a találgatás a rajongók között, hogy vajon már annyira elmérgesedett a testvérpár viszonya, hogy Harry a kisbabáját sem mutatja meg Vilmosnak, sőt, még a palotát is megkérdezték, hogy mi az oka annak, hogy a trónörökös még nem láthatta az unokaöccsét.

A Daily Mail megkérdezte a Frogmore Cottage és a Kensington-palota hivatalos szóvivőit arról, hogy mi az oka annak, hogy a cambridge-i hercegi pár eddig nem volt a kis Archie-nál. Harry és Meghan otthonából, a Frogmore Cottage-ból annyi információ került ki, hogy Vilmos és Katalin látogatása már bekerült a naptárba, míg a Kensington-palota nem volt hajlandó kommentálni a kérdést.

Mint kiderült, az ominózus látogatási nap éppen tegnap délután volt, amikor Katalin és Vilmos is megismerhették a tündéri kisbabát, akit eddig csak a családi csoportbeszélgetésbe küldött képeken láthattak.

A nagy találkozásról sajnos nem osztottak meg fotót, ahogy arról a pillanatról, amikor Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Meghan édesanyja, Doria Ragland először láthatták a bébi Sussexet, de hátha a jövőben posztolnak majd képet arról is, ahogy Vilmos a kezében tartja az unokaöcsikéjét. Már Diana hercegnő testvére, Lady Jane Fellowes is meglátogatta a párt - ő Vilmosékkal ellentétben az elsők között vehette szemügyre Harry első gyermekét.

Anyák napján is posztoltak képet a piciről

Meghan egy tüneményes fotóval lepte meg a rajongókat anyák napján - nézd meg, milyen édes képet posztolt a kisfiáról!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük