Friss babafotó Harry és Meghan kisfiáról - Tündéri képet posztoltak Archie-ról
Anyák napja alkalmából osztottak meg egy tüneményes felvételt Archie-ról.

meghan-hercegne-harry-herceg-babafoto-anyak-napja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikában tegnap ünnepelték az anyák napját, és, mivel a királyi család üdvöskéje, Meghan hercegné Los Angeles-ben született, és ott is nőtt fel, ő most emlékezett meg erről a jeles napról - annak ellenére, hogy a briteknél március 31. volt a hivatalos anyák napi dátum.

Kisfiáról osztott meg egy cuki fotót

Az újdonsült anyuka egy babafotóval lepte meg a követőket, méghozzá a kisfiáról, hiszen nincsen nagyobb boldogság számára annál, hogy ő is édesanya lett. A fotón a kis Archie aprócska lábai láthatók egy nefelejcsmező fölött, ami szintén szimbolikus, ez volt ugyanis az elhunyt Diana hercegnő kedvenc virága. A sussexi hercegné ezzel a megható képaláírással osztotta meg a felvételt:

- Emlékezzünk ma édesanyáinkra, az elhunytakra, a jelenlévőkre és a leendőkre, és azokra is, akiket elvesztettünk, de sohasem feledünk. Nagyra becsülünk, és szívből ünneplünk titeket a mai napon. Ma tartják az anyák napját az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Kenyában, Japánban és még jó néhány európai országban.

És ez az első anyák napja, amit a sussexi hercegné anyaként ünnepelhet. Egy idézet Nayyirah Waheed írónőtől: "Az édesanyám volt az első hazám. A legelső otthonom, ahol éltem" - írta a pár hivatalos Instagram-oldalán.

A rajongók sokáig találgatták, hogy vajon a kis Archie látható-e a fotón, de Meghan szeplős kezei azonnal elárulták, hogy valóban ő az, aki a kicsit fogja a képen. A cuki kép miatt egyébként kapott hideget-meleget a páros, ugyanis sokak szerint ez a fajta sztáros, magazinos fotó nem illik a királyi család tagjaihoz, ennek ellenére mindenki egyetértett abban, hogy a kisfiú aprócska lábai valami tüneményesek, ezért örültek, hogy a hercegné megosztotta a felvételt.

Az eddigi fotók a kis Archie-ról

A kis Archie tündéri arcocskáját is megnézheted ezeken a képeken - ugye, szerinted is tiszta Meghan?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük