Katalin hercegné virágos ruhát húzott: csinosan jelent meg a szülinapi ünnepségen

Katalin hercegné ismét virágos ruhába bújt.

katalin hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg a National Health Service, azaz a brit Országos Egészségügyi Szolgálat 72. születésnapi rendezvényére volt hivatalos, amit King's Lynn településen szerveztek meg az Erzsébet királynő nevét viselő kórházban. Az eseményen köszönetet mondtak a kórházi dolgozóknak azért, hogy a koronavírus elleni küzdelemben kitartóan helytállnak.

Katalin hercegné nagyon csinos volt a virágos ruhájában

Az NHS hivatalos színe a kék, így egyértelmű volt, hogy egy ilyen árnyalatú ruhára esett a választása a hercegnének. A Beulah London kreációt apró virágminták díszítették, ez pedig nagyon nyárias hangulatot adott a megjelenésének. A Kensington Royal Instagram-oldalukra feltöltötték az eseményen készült fotókat, a rajongók ámultak Katalin megjelenésén, hogy mennyire csinos és elegáns volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinosan festett Katalin hercegné vasárnap.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük