Katalin Vilmos barátjával kavart a nagy szakításuk után: a hercegnek meg is volt a véleménye erről

Katalin hercegné 2007 júniusában melegedett össze Vilmos herceg barátjával.

GettyImages-1464462695
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága manapság már töretlen, ám amikor még csak jártak, egy alkalommal hónapokon keresztül külön voltak egymástól.

Az előkelőség telefonon szakított párjával öt év járás után, a Middleton lány teljesen összeomlott, azonban mint minden egyedülálló, ő is próbált továbblépni.

Katalin hercegné és Vilmos herceg barátja

A brit lapok, köztük a Daily Mail, 2007 júniusában hozták le, hogy Katalin újra randizik. Nem akárkivel kezdett találkozgatni: Vilmos herceg jó barátjával és régi osztálytársával, Henry Ropnerrel kavart.

Érdekesség, hogy Vilmos is járt egy időben Ropner egyik exbarátnőjével, Jecca Craiggel. A lánnyal azután jött össze, miután az szakított Henryvel.

Katalinról és Ropnerről 2007-ben így számolt be egy szemtanú, miután lefotózták őket egy szórakozóhelynél. Mai szemmel elég érdekes élmény ezeket visszaolvasni.

- Henry örül, hogy ott lehet Kate mellett most, a Vilmossal való szakítás után. Találkozgatnak, és jól érzik magukat egymással. Eléggé sok flört is van köztük, bár Kate most szingli, de rendszeresen élvezi Henry társaságát.

Amíg nem találtak Vilmossal újra egymásra, Katalin rengetegszer járta a londoni bárokat és klubokat barátaival, ami eléggé irritálta a herceget. Sőt, Henryre is nagyon féltékeny volt. Persze próbált más lányok felé nyitni, de egy idő után elkezdett hiányozni neki Katalin és az egész Middleton család. Azon a nyáron újra felvette vele a kapcsolatot, augusztusban pedig már a Seychelle-szigeteken nyaraltak.

Ez a kép már 2008 áprilisában, bőven a kibékülésük után készült róluk.
Ez a kép már 2008 áprilisában, bőven a kibékülésük után készült róluk.
Fotó: Anwar Hussein Collection/ROTA / Getty Images Hungary

Amikor az eljegyzésük után elkészítették velük az interjút, a riporter a szakításukat is felemlegette, ekkor Vilmos azzal magyarázta ezt a lépését, hogy mindketten még nagyon fiatalok voltak, és keresték még önmagukat a világban. Ezzel a hercegné is egyetértett.

- Azt hiszem, akkoriban nem nagyon örültem a szakításunknak, de valójában csak erősebbé tett, ilyen helyzetben olyan dolgokat fedezel fel önmagadban, amikről eddig talán nem is tudtál. Azt hiszem, fiatalabb korodban eléggé felemészthet egy kapcsolat. Én is nagyon értékeltem ezt az időt, amíg egyedül voltam, bár akkoriban nem ezen gondolkodtam - magyarázta Katalin.

Vilmos herceg exbarátnője

Kíváncsi vagy, kit szeretett Vilmos Katalin előtt?

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük