Diana hercegnő előtt ezt a szőke, kék szemű szépséget szerette Dodi Al Fayed: feleségül is vette

Ő volt Dodi Al Fayed gyönyörű, modell felesége.

diana-dodi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 1981-ben, néhány nappal 20. születésnapja előtt ment feleségül a brit trón elsőszámú várományosához, Károly herceghez. 

Sajnos a házasság csak rövid ideig volt boldog, két fiuk, Vilmos és Harry születése után rohamtempóban kezdtek távolodni egymástól. Diana hercegnőnek és Károly hercegnek a kilencvenes évek elejére már nem sok köze volt egymáshoz a magánéletben, szinte csak a papír, illetve a kis hercegek tartották őket össze. 

Diana hercegnő előtt őt szerette Dodi Al Fayed

A szívek királynője kereste az igaz szerelmet, amit egy időben a szívsebész Hasnat Khan mellett talált meg. A férfi azonban nem bírta elviselni az óriási médiafigyelmet, emiatt konfliktusok alakultak ki köztük. Végül Diana volt az, aki két év után, 1997-ben kimondta: legyen vége a kapcsolatnak.  A walesi hercegnő a beszámolók szerint ezután mély szerelmi bánatot élt át, talán ennek volt köszönhető, hogy alig egy hónappal később már más férfi oldalán vigasztalódott.

Diana hercegnőt azon a nyáron Mohamed Al Fayed egyiptomi üzletember látta vendégül, ezen az utazáson szeretett bele Dodi Al Fayedbe, vendéglátója fiába. A megnyerő külsejű filmproducer népszerű volt a nők körében, amikor a hercegnővel megismerkedett, éppen jegyben járt egy nővel, akivel azonban gyorsan szakított Dianáért. Dodi Fayed minden bizonnyal nagyon vonzódott Diana hercegnőhöz, évekkel korábban ugyanis egy hozzá hasonlóan szőke, kék szemű, fehér bőrű, jó alakú nőt vett feleségül, az alábbi fotón is ő látható.

 Az amerikai modell, Susanne Gregard 1986-ban jött össze Dodival. Kapcsolatuk szenvedélyes volt, szinte azonnal megtörtént az eljegyzés, illetve a házasság. Nyolc hónappal később pedig jött a válás. 

Susanne a válásuk óta visszavonultan él, 1992-ben házasodott újra, férjétől, Phillippe-től két fia született. Nagy boldogságban élnek, a mai napig szeretik egymást. A nő a modellkedés után fotóművésznek tanult, Instagramon gyakran osztja meg mesés munkáit. 

Így nézne ki Diana hercegnő, ha ma is élne

Diana hercegnő halála a '90-es évek egyik legtragikusabb eseménye volt, a temetését két és fél milliárd ember nézte a tévén keresztül világszerte, a királyi család rajongói a mai napig gyászolják őt.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Aaron Rapoport/

Ezt is szeretjük