Katalin gyönyörűen festett piros kabátruhájában: a hercegné karcsú alakját szépen kiemelte a kreáció
Katalin hercegné több alkalommal bebizonyította már, hogy mennyire jól illik hozzá a piros szín.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, Vilmos herceg feleségét emberek milliói imádják, az elmúlt években sok mindenről tanúbizonyságot tett: szorgalmas és fegyelmezett jellem, aki mindig maximálisan szolgálja a királynőt, óriási szíve van, rengeteg jótékonysági alapítványt támogat, az egyik legnagyobb szívügye a gyermekek védelme, illetve a rászorulók megsegítése, nyitott és kedves karakter, minden hivatalos látogatásán van pár jó szava az őt fogadó emberekhez, nem mellesleg kifinomult és elegáns az ízlése.

Katalin hercegné piros ruhákban

Ebben a hónapban jelent meg a Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020 című könyv, amelynek szerkesztésében Katalin is részt vett. A kiadvány száz portrét tartalmaz, ezeket a képeket 31 598 pályázati munkából választották ki. Három fő tematikára fókuszáltak, a segítőkre és hősökre, az új életvitelre, ami a koronavírus miatt kialakult, illetve a hétköznapi, kedves tettekre. Pénteken a hercegné 150 példányt rejtett el csapata segítségével Nagy-Britanniában, emellett meglátogatta a Nemzeti Arcképtárat, akik a könyv eladásából származó bevétel felét kapják meg, a másik felét a hercegné a Mind nevű alapítványnak adja, amelynek dolgozói a lelki egészség fenntartását tűzték ki küldetésüknek.

Pénteken meglátogatta a Nemzeti Arcképtárat, a hercegné roppant elegánsan festett piros kabátruhájában. Egyértelmű, hogy ez az ő színe, az elmúlt években ezt több alkalommal bebizonyította. Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legcsinosabb piros ruháit.

Ezt is szeretjük