Katalin hercegné ennek köszönheti karcsú alakját: ő maga kotyogta ki fittségének titkát
Katalin hercegné elárulta, mit sportol.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné három gyermek után ugyanolyan karcsú, mint fiatalabb korában, bár az ő esetében valószínűleg a jó gének nagy szerepet játszanak, ám a testmozgás is sokat számít.

Január 19-én kerekesszékes rögbijátékosokkal találkozott Londonban, a férfiakkal való csevegés során témába került a sportolás is.

Katalin hercegné mit sportol

A 41 éves hercegné a sportolóknak elmondta, hogy az egész családjában ott él a versenyszellem, imádják a sportokat, a família legkisebb tagja, Lajos él-hal a rögbiért.

GettyImages-633937844
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Katalin még azt is elárulta, a gyerekei óriási szerepet játszanak abban, hogy fitten tudja tartani magát.

- A gyerekek után rohangálok, mert mindent én csinálok. Amikor jut időm az edzésre, akkor csinálom, még az iskola előtt is ugrálok a trambulinon a gyerekeimmel.

A trambulinozás az elmúlt években az egyik legnépszerűbb kardióedzés lett. A hercegné egyébként már fiatalkorában is imádott mozogni, az iskolában teniszezett, illetve rendszeresen úszott. A futás a mai napig közel áll a szívéhez, Mike Tindall, Anna hercegnő veje korábban úgy fogalmazott róla, hogy Katalin szíve szerint egész nap futna, annyira imádja ezt a mozgásformát, írta meg a Daily Express.

Az evésnél odafigyel arra, hogy ne fogyassza el a vacsoráját túl későn, általában este hat és hét óra között eszik utoljára, attól függ, hogy aznap mikor fekszik le.

Charlotte hercegnő fotói tavalyról

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos fotók készültek tavaly Charlotte hercegnőről.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük