Katalin hercegné túl messzire ment? Félő, hogy Károly királynál kihúzza a gyufát

Katalin hercegnének sikerült ellopnia a show-t Károly király elől.

Katalin hercegné és Károly király
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogyan azt tegnap megírtuk, Katalin hercegné megjelent a 2023-as Chelsea Flowers Show hétfői nyitónapján, igen ám, de Károly király és Kamilla királyné is részt vettek a kiállításon, ráadásul pont ugyanazon a napon.

A sajtóban Wales hercegnéjéről több cikk jelent meg, mint apósáról, viszont köztudott, hogy Károly sosem bírta elviselni, ha nem rá vetült a legtöbb figyelem. A '80-as és '90-es években Diana hercegnőre kifejezetten féltékeny volt, sőt, Harry herceg a Tartalék című könyvében is leírta, hogy az apja még Vilmos hercegék csapatát is képes volt leszúrni, ha azt tapasztalta, hogy a gyerekéről és a nejéről több szó esik a médiában, mint az ő munkásságáról, írta meg a Daily Mail.

Katalin hercegné ellopta a show-t Károly király elől

Egyes királyi szakértők azon aggodalmaskodnak, hogy Katalin a meglepetésszerű látogatásával elvetette a sulykot még hétfőn. Amellett, hogy a hercegné megtekintette a kiállítást, az eseményen részt vevő iskolás gyerekekkel beszélgetett és piknikezett. Nem csoda, hogy rengeteg újságíró lecsapott erre a kedves történetre, ám Károly és Kamilla látogatásáról már kevesebb írás született.

GettyImages-1257310104
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Őfelsége Chelsea-ben való megjelenése fontos királyi feladat volt a kertészet iránti szeretete miatt. Kár, hogy a király és a királyné látogatásáról a vártnál kevesebb tudósítás született. Remélem, hogy nem nagy csalódásként élik ezt meg - fogalmazta a lapnak egy bennfentes.

Harry a Tartalékban is kifejtette, hogy Károlynak és Kamillának sosem tetszett, ha Katalin túlzottan is ellopta a show-t előlük, a király volt, hogy nyíltan leszidta a fiát emiatt. Egyszer még azt is megtiltották a hercegnének, hogy egy nyilvános látogatásán kipróbálja a teniszt. Erre azért volt szükség, mert pont ugyanazon a napon volt Károlynak és Kamillának is egy feladata.

Ezt szúrták ki a rajongók Vilmos és Katalin otthonában

Ez az apró részlet sokat elmond Vilmos hercegről.

Szívszorító, mit szúrtak ki a rajongók Vilmos és Katalin otthonában: íme a leleplező videó

Vilmos herceg egy Dianával és Harry herceggel készült fotót tart a szekrényén.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük