Szívszorító, mit szúrtak ki a rajongók Vilmos és Katalin otthonában: íme a leleplező videó

Vilmos herceg egy Dianával és Harry herceggel készült fotót tart a szekrényén.

Vilmos herceg fotója Dianáról és Harry hercegről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A múlt hét végén került fel egy friss videó a TikTokra, amelyben egy rajongó egy szívszorító dolgot szúrt ki Vilmos herceg és Katalin hercegné szekrényén.

A felvételt a Kensington-palota tette közzé még Károly király koronázása után, amely bemutatta, Vilmos hercegék hogyan készülődtek otthon a nagy ceremóniára.

Vilmos herceg fotója Dianáról és Harry hercegről

Az alábbi TikTok-videóban feltűnik egy pillanatra a háttérben egy fekete-fehér családi fotó, a rajongó kinyomozta, hogy az az a kép, amely még Diana hercegnőről, Harry hercegről és Vilmos hercegről készült, sőt, 1995-ben a szívek királynője ezt a felvételt nyomtatta a hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjára. 

@danideeeee1 both are gone 😔 #princewilliam #princessdiana #princeharry #royals #princesscatherine #royalfamily #fy #britishroyalfamily ♬ original sound - davi

Azért szívszorító ez, hiszen idén augusztusban lesz 26 éve, hogy Diana örökre elment, másfelől azért, mert Vilmos és Harry kapcsolata romokban van már évek óta, és egyelőre úgy tűnik, nincs esély a békülésre, hiszen még Károly koronázásán sem váltottak szót egymással a testvérek.

A többi TikTok-felhasználót is megérintette a videó, sokan leírták, hiába vannak rossz viszonyban, ettől függetlenül Harryvel ugyanúgy testvérek maradnak, és Vilmos a lelke mélyén imádja az öccsét.

"Annyira szomorú ez, nehéz Harryn kiigazodni."

"Semmi baj nincs azzal, ha nem beszélsz egy családtagoddal, attól még ugyanúgy szeretheted őt, tudom, hogy egy napon újból visszatalálnak egymáshoz."

"Biztosan tudja, Diana nem bírná elviselni, ha így látná kettejüket."

Katalin és Kamilla balhéja

Cikkünkből megtudhatod, Katalin miért lett mérges Kamilla királynéra.

Katalint ezzel dühítette fel Kamilla királyné: így állt rajta bosszút Vilmossal

Katalin hercegné és Kamilla királyné nézeteltérése abból fakadt, hogy Vilmos felesége nem hívhatta meg az összes szerettét a koronázásra.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük