Katalin hercegné mind a 3 gyereke videóban üzent - Meg kell őket zabálni
György és Lajos hercegről, illetve Charlotte hercegnőről nagyon aranyos videót osztott meg a palota.

katalin hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus jelenleg az egész világnak hatalmas kihívást jelent, Angliában például az elmúlt egy hét alatt korlátozták a metróforgalmat, a nem létfontosságú üzletek nem nyithatnak ki, az emberek pedig csak akkor hagyhatják el otthonukat, ha például élelmiszert, gyógyszert kell vásárolniuk, vagy éppen munkába kell menniük.

A királyi család tagjai közül Erzsébet királynő a múlt héten adott ki egy közleményt, amiben megköszönte azoknak az embereknek a munkáját, akik a koronavírus ellen veszik fel a harcot minden áldott nap. Katalin és Vilmos is köszönetet mondott, ők mindezt nagyon frappáns és ötletes módon oldották meg.

Katalin hercegné gyerekei ilyen aranyosan üzentek

Hivatalos Instagram-oldalukra feltöltöttek egy rövid videót, amelyen három gyermekük látható, Charlotte, Lajos és György. A kicsik együtt tapsolták meg az egészségügyi dolgozókat. A felvételhez az alábbi sorokat fűzték: "Minden orvosnak, ápolónak, háziorvosnak, gyógyszerésznek, önkéntesnek és a National Health Service - Nemzeti Egészségügyi Szolgálat - minden dolgozójának köszönjük, hogy megállás nélkül azon dolgoznak, hogy segítsenek a COVID-19 vírussal fertőzött embereken."

A rajongók imádták a videót, hiszen a gyerekeket hármasban csak ritkán lehet látni. Mindnyájan sokat nőttek, György júliusban lesz hétéves, Charlotte májusban lesz ötesztendős, a kis Lajos pedig áprilisban ünnepli második születésnapját.

Március 22-én posztoltak utoljára a gyerekekről, bár a fenti fotón Lajos herceg nem szerepel. Cambridge hercege és hercegnéje éppen Györggyel és Charlotte-tal játszott a természetben.

Ezek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái tavaly

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb kreációk, amiket Katalin hercegné viselt 2019-ben.

Ezt is szeretjük