"Anya, kérlek hagyd abba!" - Katalin hercegné ezzel a szokásával kergeti őrületbe a gyerekeit
Katalin hercegné gyakran fotózza a gyerekeit, ám a kicsiknek sokszor elegük van ebből.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyönyörű gyermeket nevelnek, György 2013. július 22-én, Charlotte 2015. május 2-án, Lajos pedig 2018. április 23-án látta meg a napvilágot. 

Mint sok édesanya, így Cambridge hercegnéje is szívesen készít fotókat gyerkőceiről, ám néha előfordul, hogy átesik a ló túloldalára.

Katalin hercegné maga vallotta be, mivel akasztja ki gyermekeit

Katalin hercegné a Hold Still képes könyvének projektje kapcsán beszélgetett telefonon azokkal az emberekkel, akiknek a fotói bekerültek végül a kiadványba. Ceri A. Edwards volt az egyik interjúalanya, aki a kislányát és a férjét fotózta le, ahogy meghitten átölelik egymást. Katalinnak annyira megtetszett a kép, hogy rákérdezett, Edwards szakmabeli-e, erre a nő azt válaszolta, hogy nem, szimplán csak anyaként állandóan megörökíti a legszebb pillanatokat a szeretteiről. Katalin ezzel tudott azonosulni, hiszen ő is pont így tesz.

- Én is pont ilyen vagyok, bár a gyerekek meg már rám szólnak: "Anya, kérlek, hagyd abba!" - mesélte viccesen.

Köztudott, hogy a két kis herceg és a hercegnő portréit általában Katalin készíti, aki még egy fotós tanfolyamot is elvégzett, számára ez a legkedvesebb hobbija, ám úgy tűnik, olykor a gyerekeit őrületbe kergeti vele. Ez persze normális, hiszen nem mindenki szeret állandóan a középpontban lenni és szerepelni. Sőt, egyesek ki nem állhatják, ha fotózzák, de akadnak olyanok is, akik minden alkalommal hagyják magukat, hogy megörökítsenek róluk egy cuki pillanatot.

Arthur Edwards, a királyi család egyik fotósa imádja a hercegné munkáit, a kedvenc felvétele az, amit Vilmos 38. születésnapja alkalmából készített még tavaly. A herceg a hintában ült, körülötte pedig ott voltak a gyerekek.

- Ölnék azért, hogy egy ilyen gyönyörű fotót készíthessek. Mindenki belemosolygott a kamerába, és pontosan tudjuk, hogy egy ilyen képet csak egy anyuka vagy egy apuka tud elkészíteni, ezért egyértelműen ez a győztes az eddigi munkái közül. Aranyos, ahogy Charlotte-ot átkarolja Vilmos, látszik, hogy apás. Imádni való kép, nagyon megdicsértem őt ezért - fogalmazott a férfi az ITV-n futó The Royal Rota című podcastbeszélgetésben.

Katalin hercegné és hasonmása

Heidi Agan még a munkahelyét is otthagyta, hogy Katalin hercegné hivatalos hasonmása lehessen.

Ezt is szeretjük