Katalin hercegné hófehérben tündökölt Vilmos oldalán: ott jártak, ahol 10 évvel ezelőtt egybekeltek
Katalin hercegné és Vilmos herceg a Westminster-apátságban járt.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnap hivatalos látogatáson vettek részt, a Westminster-apátságban jártak, amit a koronavírus-világjárvány miatt hivatalos oltóponttá alakítottak át ideiglenesen. Megemlékeztek a vírusban elhunytakra, a tiszteletükre gyertyát gyújtottak, és virágot is vittek, emellett az ott lévő egészségügyi dolgozókkal is beszélgettek.

Katalin és Vilmos pont ott jártak, ahol tíz évvel ezelőtt egybekeltek

Valószínűleg ez a látogatás felért egy időutazással a hercegi pár számára, hiszen április 29-én lesz tíz éve, hogy kimondták a boldogító igent Vilmos herceggel a Westminster-apátságban. Érdekesség, hogy aznap nemzeti ünnepnap volt a briteknek, így a gyerekeknek aznap nem kellett iskolába menniük, emellett az emberek zömének sem kellett dolgoznia. Rengetegen voltak kíváncsiak a páros esküvőjére, csak az apátság és a Buckingham-palota közti úton egymillió fős tömeg állt. Világszerte közel 37 millió ember követte a ceremónia közvetítését a tévén keresztül.

A templomi esküvőre 1900 főt hívtak meg, a világ előkelőségei és befolyásos politikusai mellett olyan hírességek szerepeltek a vendéglistán, mint Elton John, David és Victoria Beckham, Rowan Atkinson vagy Joss Stone énekesnő. A Buckingham-palota ebédjére 600, az esti vacsorára 300 vendéget vártak aznap.

Katalin a látogatáson nagyon csinos volt, egy hófehér kabátruhát viselt, amit Catherine Walker tervezett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Cambridge hercegéről és hercegnéjéről tegnap.

Ezt is szeretjük