Katalin hercegné így emlékezett meg Dianáról - Gyönyörű gesztus volt tőle

A szívek hercegnője 20 éve hunyt el.

A szívek hercegnője 20 éve hunyt el.

Ma 20 éve, hogy Diana elhunyt egy tragikus autóbalesetben, de a világ nem hajlandó elfeledni a szívek hercegnőjét.

Így emlékeztek meg róla a gyerekei

Fiai lázasan készültek az évfordulóra: a Kensington-palota süllyesztett kertjét teljesen átalakították, hófehér virágokkal ültették tele, és megkapta a Diana-kert nevet - ezen kívül egy szobor is készül elhunyt édesanyjukról, amit szintén a palotában állítanak majd ki.

Harry és Vilmos tegnap el is látogattak a róla elnevezett kertbe, azonban nem kettesben tették: Katalin hercegné ragaszkodott hozzá, hogy ő is támogassa szeretett férjét és sógorát - emellett szeretett volna ő is megemlékezni elhunyt anyósáról. Képes összeállításunkban megnézheted a megható fotókat.

Fotók forrása: PuzzlePix/Camera Press

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük