Katalin hercegné csillogó estélyiben tündökölt Írországban - Áttetsző ruháját mindenki imádta
Belfastban töltött néhány napot a hercegi pár.

katalin-hercegne-csillogo-estelyi-irorszag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg még mindig Írországban vannak, a tegnapi napot Belfastban töltötték. Ellátogattak egy futballklubba is, ahol barátságos mérkőzést játszhattak a helyi sportimádó gyerkőcök ellen.

Csillogó estélyiben érkezett a pubba

Este azonban már jóval felnőttesebb program volt, ami valószínűleg jól is jött a párnak, akik már három gyerekről gondoskodnak. A híres Empire Music Hallba voltak hivatalosak, ahol egy komplett együttes zenélt a kedvükért, ráadásul a helyiek kedvenc nedűjét is megkóstolhatták. Katalin még a pult mögé is beállt, hogy megmutassa, milyen ügyesen csapolja a sört.

Mindezt persze hercegnői eleganciával tette, egy rangjához méltó, púderkék Missoni-estélyiben, amiben szinte kiragyogott a tömegből a kreáció különleges anyagának köszönhetően. A ruha ujjai ráadásul áttetszőek voltak, ami még egyedibbé tette a dizájnerdarabot.

Összeállításunkban megnézheted a bulis estén készült fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük