Katalin hercegné tűzpirosban keltett feltűnést - Írországban ilyen csinos volt

Belfastba utazott a hercegi pár.

Katalin hercegné Írország piros kabát
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg váratlan villámlátogatást tettek Írországba: a Windsor Park futballstadionban tűntek fel tegnap délután. A divatrajongó cambridge-i hercegné ezúttal is kitett magáért: egy tűzpiros kabátban jelent meg Belfastban.

Ilyen csinos volt a hercegné

Katalin szettjét Carolina Herrera tervezte, aki a hercegné kedvenc dizájnerei közé tartozik, és a divatos csizmája is megért egy misét, ami az LK Bennett márka alkotása. Akinek megtetszett a kabátka, annak szomorú hírrel kell szolgálnunk, ugyanis az ára igencsak borsos, 1190 fontba, azaz átszámítva 440 ezer forintba kerül. A csizma ennél egy fokkal barátibb, "mindössze" 199 fontért, azaz 73 ezer forintért megszerezheti bárki.

A hercegnét ismét hatalmas örömmel és virágcsokrokkal fogadták Írországban, ráadásul a sport szerelmeseként még a focitudását is bemutathatta a helyieknek, ugyanis részt vett egy barátságos mérkőzésen a helyi gyerkőcök ellen.

Képes összeállításunkban megnézheted a róla készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük