Katalin hercegnét így még sohasem láthattad - Ezt a szettet is be merte vállalni
Katalin hercegné lezseren, cowboy-kalapban is elképesztően stílusos.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Katalin hercegné stílusáért a fél világ odavan, nem véletlenül kerül évről évre a legjobban öltözött királyi méltóságok listájának élére, hiszen kifinomult eleganciájával számos nő példaképe, ugyanakkor láthattuk őt már lazább, vagányabb, de kínosabb szettekben is, főként egyetemista korában, amikor még nem volt hercegné.

Katalin cowgirlnek öltözve

A királyi család tagjainak egész életét szigorú protokoll-előírások szabályozzák, még az öltözködésbe is beleszólnak, például nem illik ugyanabban a ruhában több alkalommal megjelenni nyilvános eseményeken, a királyi család hölgytagjai nem mutatkozhatnak nadrágban, de az is meg van szabva, hogy pontosan melyik eseményen lehet kicsit lazábban, lezserebben öltözniük.

View this post on Instagram

*listens to Old Town Road remix once....🐮

A post shared by Glamour (@glamourmag) on

Kedvenc hercegnénket az elmúlt évek alatt rengeteg gyönyörű ruhában megcsodálhattuk, főként a csipkés és egyenes vonalvezetésű, egyszerűbb fazonú darabokat részesíti előnyben, de alkalomadtán ő is szeret lazább szetteket választani, hiszen láthattuk már tornacipőben és farmerban, de kötött szvetterben vagy lovaglóruhában is.

Mióta hercegné lett, általában nagyon is figyel a megjelenésére, és, bár gyakran feszegeti Erzsébet és a palota határait az öltözködésével, azért mindig sikerül megtalálnia az arany középutat. Egy kanadai rodeós fesztiválon alkalomhoz illő szettben jelent meg férje, Vilmos herceg oldalán, és a laza, fehér cowboy-kalaphoz egy szexi csipkeinget választott, ami még jobban kiemelte nőiességét.

Fotó: Getty Images

Katalin nem az az előkelőség, aki csak dizájnerdarabokban hajlandó megjelenni a nagy nyilvánosság előtt, előszeretettel viseli többedjére is kedvenc darabjait. Ezt a cowboy-kalapot és hasonló blúzt is láthattunk már rajta korábban, csak úgy, mint Vilmoson, aki immár másodjára szavazott a kockás ingre és a lezser farmerra.

Ilyen gyönyörű estélyiket viselt már Katalin hercegné

Összeállításunkban megnézheted a gyönyörű hercegné eddigi káprázatos estélyi ruháit, melyekben remekül mutatott.

Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük