Katalin hercegné gyönyörű estélyiben érkezett a BAFTA-gálára - Ezek voltak az eddigi legszebb ruhái
Az elmúlt években csodaszép kreációkban jelent meg a díjkiosztón.

katalin-hercegne-bafta-estelyik-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de a legnagyobb brit filmes díjkiosztó, a BAFTA-gála elnöke 2010 óta nem más, mint Vilmos herceg. Ennek fényében nem meglepő, hogy a hercegi pár már számos alkalommal jelen volt a gálán - és persze, Katalin hercegné minden egyes esetben túlragyogta a hollywoodi sztárokat is.

Ilyen gyönyörű estélyiket viselt korábban

A 2019-es díjkiosztó vasárnap kerül megrendezésre a londoni Royal Albert Hallban. A Kensington-palota már korábban bejelentette, hogy a cambridge-i herceg és hercegné is részt vesz az eseményen, így persze már megindult a találgatás, hogy idén vajon milyen dizájnerdarabban jelenik meg mindenki kedvence, Katalin hercegné.

Először 2011-ben vett részt a gálán egy levendulaszínű Alexander McQueen-ruhában, amiért odavoltak a rajongók. A következő megjelenésére hat évet kellett várni, ugyanis ezután csak 2017-ben láthattuk a díjkiosztón: egy ejtett vállú, virágmintás kreációban, szintén Alexander McQueentől. Tavaly leváltotta kedvenc tervezőjét, és egy Jenny Packham-ruhára esett a választása, melyben még várandósan is remekül mutatott.

Összeállításunkban megnézheted az eddigi estélyi ruháit - mi már nagyon várjuk, hogy idén miben kápráztat el minket.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük