Katalin hercegné bordó ruhája pazar választás volt: ilyen szép volt Vilmos herceg felesége

Katalin hercegné bordó ruhába bújt.

GettyImages-1246947338
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné csütörtökön Cornwall megyébe látogattak, hogy ellássák királyi kötelezettségeiket. A trónörökös felesége egy bordó színű ruhában hívta fel magára a figyelmet.

Katalin hercegné bordó ruhában

Erzsébet királynő halála után nemcsak Wales hercege és hercegnéje, hanem Cornwall hercege és hercegnéje is lettek. Mióta megkapták az új rangjukat, először látogattak el Cornwall kikötővárosába, Falmouthba, és kicsit közelebbről megismerkedtek a terület örökségével, jártak a Cornwalli Nemzeti Tengerészeti Múzeumban, majd ellátogattak a Dracaena Centre közösségi központba, ahol a helybéliekkel is találkoztak.

Katalin egy bordó színű szettet viselt, mellé egy barna színű kabátot párosított. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt csütörtökön a hercegné.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük