Katalin hercegné tűzpiros szettjére nincsenek szavaink: a gálára ilyen csinosan érkezett

Katalin hercegné piros szettjét az egyik kedvenc ruhaboltjából szerezte be.

Katalin hercegné piros szettje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin mindenkit elvarázsolt piros szettjében hétfő este, Vilmos herceggel egy gálán vettek részt a BAFTA rendezvényközpontban, hogy ismertessék a hercegné legújabb kampányát, írta meg a The Sun.

Katalin hercegné piros szettje

Wales hercegnéje szívéhez a gyerekek mindig is nagyon közel álltak, ők adták neki az ihletet a legújabb projektjéhez, amely a Shaping Us nevet kapta.

- A kampány alapvetően arról szól, hogy reflektorfénybe helyezzük a korai gyermekkor kritikus fontosságát, és azt, hogy az hogyan formálja azokat a felnőtteket, akikké válunk. Ez alatt az idő alatt lerakjuk az alapokat és az élet építőköveit. Ekkor tanuljuk meg megérteni önmagunkat, másokat és a világot, amelyben élünk. Ezért elengedhetetlen, hogy ne csak megértsük a legkorábbi éveink egyedülálló jelentőségét, hanem tudjuk azt is, mit tehetünk azért, hogy boldog, egészséges felnőttek jövő generációit neveljük fel - fogalmazta beszédében a hercegné.

A kampánnyal segíti a mai gyermekneveléssel foglalkozókat, hogy a lehető legjobb információkat és támogatást megkapják.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegáns volt hétfő este Katalin hercegné.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük