Katalin hercegné megmutatta gyönyörű alakját - Nádszálkarcsú a legfrissebb fotóin
Barna ruhában jelent meg a Teen Awards különdíjának átadóján.

katalin-hercegne-barna-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pakisztáni útjuk után sem pihen Katalin hercegné és Vilmos herceg - újabb hivatalos kötelességüknek tettek eleget tegnap, és közösen fogadták a Kensington-palotában a BBC Radio 1 ez évi kitüntetettjeit, akik megkapták a 2019-es Teen Hero címet a jótékonysági munkájukért.

Katalin ilyen csinosan fogadta a tiniket

A hercegné őszies színekben pompázott a fogadáson: gesztenyebarna és világos terrakotta árnyalatú ruhát viselt, ami az egyik kedvenc márkája, az L.K. Bennett tervezőinek keze munkáját dicséri. A ruhában jól érvényesült a karcsú alakja is, a dereka valóban nádszálvékony volt a szettben - meg nem mondanánk róla, hogy három gyerkőc büszke édesanyja.

A Kensington-palota hivatalos oldala az alábbi képaláírással osztotta meg a fotót:

- A Radio 1 2019-es Teen Heroes-díj kitüntettjeit a cambridge-i herceg és hercegné fogadta a palotában, a népszerű énekesnő, Camila Cabellóval és a BBC Radio 1 lemezlovasaival, Clara Amfóval és Greg Jamesszel egyetemben. Már tizedik éve kerül megrendezésre a BBC Radio 1 Teen Awards díjátadója, ami az egyik legnagyobb esemény a popszakma tinédzserei számára.

Ez lehetőséget nyújt arra is, hogy köszönetet mondjunk az Egyesült Királyság néhány fáradhatatlan tinijének is, akik sokat tesznek a közösségért. Őket idén is megjutalmazták a Teen Hero címmel a 14-17 éves korú közönség előtt.

Idén negyedszerre osztják ki ezt a címet, és azok, akik megkapják, meghívást kapnak a palotába. A tíz döntőbe jutott fiatal személyesen találkozhat a herceggel és a hercegnével, akik idén is megköszönték, hogy jó cselekedetekre ösztönöznek másokat, és szabadidejükben a rászorultakon segítenek - állt a palota posztjában.

A Senorita énekesnője, Camila Cabello is örömmel adta a nevét az eseményhez - ezt nyilatkozta a Belfast Telegraphnak: - Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy meghívást kaptam a Kensington-palotába, és találkozhattam a Teen Hero-díj döntőseivel és természetesen a cambridge-i herceggel és hercegnével. Fantasztikus érzés volt hallani, hogy ezek a gyerekek mit vittek véghez. A szenvedélyük és elhivatottságuk teljesen magával ragadott, fantasztikus, hogy ilyen nagy lelkesedéssel segítenek másokon - mondta az énekesnő.

Katalin hercegné elvarázsolta Pakisztánt

A szettjeivel mindenkit rabul ejtett - nézd meg, milyen csodás estélyiben jelent meg Iszlámábádban!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük