Katalin és Vilmos így bolondoztak gyerekeikkel - Irtó cuki kép készült róluk
Így emlékeztek meg az édesanyákról a királyi család tagjai.

katalin és vilmos cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hazánkban május 3-án tartják az anyák napját, az Egyesült Királyságban március 22-én ünnepelték az édesanyákat.

Ennek alkalmából a királyi család több tagja is posztolt valamilyen kedves üzenetet hivatalos Instagram-oldalára.

Ilyen fotókkal kedveskedett a királyi család anyák napja alkalmából

Katalin és Vilmos herceg több fotót is posztolt anyák napja alkalmából, a legelső fotón ők láthatóak, ahogy éppen György herceggel és Charlotte hercegnővel játszottak. Ezt a képet egyébként a rajongók még nem láthatták róluk. A második képen Diana hercegnő Vilmossal és Harryvel, a harmadikon Carole Middleton Katalinnal, a negyediken pedig az az anyák napi kártya látható, amit a kis György készített Cambridge hercegnéjének. A többi felvételt úgy tudod megnézni, ha a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

A Buckingham-palota egy nosztalgikus fotót osztott meg hivatalos Instagram-oldalán, a kép 1951-ben készült Erzsébet királynőről és az édesanyjáról. Megfogalmazták, hogy az idei anyák napja más és bonyolult azok számára, akik úgy tervezték, hogy édesanyjukkal töltik a mai napot, de ezt a világjárvány okozta óvintézkedések miatt nem tudják kivitelezni.

Harry és Meghan is posztolt anyák napja alkalmából, ám ők nem osztottak meg egy friss fotót a kis Archie-ról és Meghanról, helyette ezt az üzenetet tették ki: "Anyuci. Anyuka. Anya. Mama. Nagyi. Mami. Köszönjük."

Ezek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2019-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhakölteményeket viselt Katalin hercegné a tavalyi évben.

Ezt is szeretjük