„Károly herceg tönkretette a szerelmi életem”: az énekesnőről azt pletykálták, hogy a trónörökös szeretője volt
Károly hercegről és Sheilra Fergusonról azt pletykálták, több volt köztük barátságnál.

károly-herceg-és-ferguson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos hírességnek megadatik, hogy találkozhat a brit királyi család tagjaival a Buckingham-palotában vagy más nyilvános eseményeken, például filmes premiereken.

A The Three Degrees amerikai soulcsapat énekesnői például Károly herceggel találkozhattak. Közülük Sheila Ferguson vált a trónörökös kedvencévé, írta meg a The Daily Mail, ám a nőnek ez egyszerre vált áldássá és átokká.

Károly herceg és Sheila Ferguson kapcsolata

A most 74 esztendős Sheila Ferguson a lapnak adott interjút, amelyből kiderült, hogy a herceg harmincadik születésnapján szerenádozott 1978-ban. Ezután nem csoda, hogy ő vált Károly kedvenc énekesnőjévé. Akkoriban olyan pletykák terjedtek el róluk, hogy sokkal több van köztük barátságnál.

GettyImages-71621588
Fotó: Doug McKenzie / Getty Images Hungary

- Tönkretette a szerelmi életemet, és nem fog gondot okozni, hogy ezt elmondjam neki, ha legközelebb találkozunk - fogalmazta.

A '70-es évek végén iszonyúan megnehezítette az életét, hogy Károllyal hozták hírbe.

- Tönkretette a nemi életem. Egyszer egy diszkóban odamentem egy pasihoz, és megkérdeztem tőle, nincs-e kedve velem táncolni. Erre azt válaszolta: "Nem táncolhatok veled, te vagy Károly herceg kedvence" - emlékezett vissza.

profimedia-0622621793
Fotó: Profimedia

Végül Ferguson 1980-ban férjhez ment Chris Robinson üzletemberhez, ikerlányaik születtek, Alicia és Alexandria. 2004-ben azonban elváltak, azóta megpróbálkozott az internetes társkereséssel, ám Károly herceg a mai napig szóba kerül, ha beszélgetésbe elegyedik valakivel.

- Minden alkalommal, amikor kiderült, ki is vagyok, egyből feljött Károly neve is. Azt gondoltam, hogy sosem találok így senkit sem.

A nő bevallása szerint sosem volt köztük semmi több barátságnál. Bár a '70-es években boronálták őket össze, ettől függetlenül 2020-ban újra felröppentek a hírek a titkos románcukról, ugyanis abban az évben Károly herceg összeállított egy Spotify zenei listát azért, hogy megköszönje a brit egészségügyi dolgozók kemény munkáját. A dalok között ott volt a The Three Degrees Givin' Up Givin' In című dal is.

Erzsébet királynő legszebb ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Erzsébet királynő legszebb estélyi ruháit, amelyek mindegyikében csak úgy ragyogott.

Ezt is szeretjük