„Károly herceg tönkretette a szerelmi életem”: az énekesnőről azt pletykálták, hogy a trónörökös szeretője volt

Károly hercegről és Sheilra Fergusonról azt pletykálták, több volt köztük barátságnál.

károly-herceg-és-ferguson-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos hírességnek megadatik, hogy találkozhat a brit királyi család tagjaival a Buckingham-palotában vagy más nyilvános eseményeken, például filmes premiereken.

A The Three Degrees amerikai soulcsapat énekesnői például Károly herceggel találkozhattak. Közülük Sheila Ferguson vált a trónörökös kedvencévé, írta meg a The Daily Mail, ám a nőnek ez egyszerre vált áldássá és átokká.

Károly herceg és Sheila Ferguson kapcsolata

A most 74 esztendős Sheila Ferguson a lapnak adott interjút, amelyből kiderült, hogy a herceg harmincadik születésnapján szerenádozott 1978-ban. Ezután nem csoda, hogy ő vált Károly kedvenc énekesnőjévé. Akkoriban olyan pletykák terjedtek el róluk, hogy sokkal több van köztük barátságnál.

GettyImages-71621588
Fotó: Doug McKenzie / Getty Images Hungary

- Tönkretette a szerelmi életemet, és nem fog gondot okozni, hogy ezt elmondjam neki, ha legközelebb találkozunk - fogalmazta.

A '70-es évek végén iszonyúan megnehezítette az életét, hogy Károllyal hozták hírbe.

- Tönkretette a nemi életem. Egyszer egy diszkóban odamentem egy pasihoz, és megkérdeztem tőle, nincs-e kedve velem táncolni. Erre azt válaszolta: "Nem táncolhatok veled, te vagy Károly herceg kedvence" - emlékezett vissza.

profimedia-0622621793
Fotó: Profimedia

Végül Ferguson 1980-ban férjhez ment Chris Robinson üzletemberhez, ikerlányaik születtek, Alicia és Alexandria. 2004-ben azonban elváltak, azóta megpróbálkozott az internetes társkereséssel, ám Károly herceg a mai napig szóba kerül, ha beszélgetésbe elegyedik valakivel.

- Minden alkalommal, amikor kiderült, ki is vagyok, egyből feljött Károly neve is. Azt gondoltam, hogy sosem találok így senkit sem.

A nő bevallása szerint sosem volt köztük semmi több barátságnál. Bár a '70-es években boronálták őket össze, ettől függetlenül 2020-ban újra felröppentek a hírek a titkos románcukról, ugyanis abban az évben Károly herceg összeállított egy Spotify zenei listát azért, hogy megköszönje a brit egészségügyi dolgozók kemény munkáját. A dalok között ott volt a The Three Degrees Givin' Up Givin' In című dal is.

Erzsébet királynő legszebb ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Erzsébet királynő legszebb estélyi ruháit, amelyek mindegyikében csak úgy ragyogott.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük