Kamilla ezzel a húzásával akasztotta ki Diana hercegnő volt inasát: a férfi maga vallotta be
Paul Burrell bevallotta, milyen kínos módon találkozott életében először Kamillával.

kamilla-és-paul-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Burrell 1987-ben lett Diana hercegnő inasa, az előkelőséget tíz éven át szolgálta hűségesen. Nemcsak munkakapcsolat, hanem baráti viszony is kialakult köztük. A szívek királynője még a legféltettebb titkait is elárulta a férfinak, hiszen maximálisan megbízott benne. A külföldi lapok sűrűn felkeresik a férfit, hogy a királyi családdal kapcsolatos hírekre reagáljon, hiszen ő vérbeli bennfentesnek számít. 

A Closer Online azért kereste fel, hogy elmondja véleményét arról, hogy Kamilla cornwalli hercegnéből egyszer királyné lesz. Kitért arra, hogy szerinte Harry herceg biztosan nem örül ennek, hiszen komoly traumát okozott neki szülei válása és édesanyja halála. Elárulta, személyesen is találkozott több alkalommal Kamillával, nem mellesleg a két szeme láttára ment tönkre Károly herceg és Diana hercegnő házassága.

Kamilla nem tett túl jó benyomást Diana hercegnő egykori inasánál

Burrell az interjúban nem fedte fel, hogy melyik évben találkozott először Kamillával, azonban az köztudott, hogy a nő sosem tűnt el Károly herceg életéből, még a szakításuk után ugyanúgy tartották egymással a kapcsolatot, és a világra szóló, 1981-ben megtartott esküvőre is meghívást kapott. A királyi források szerint 1986-tól váltak szeretőkké. Ekkor még Diana és Károly hivatalosan házasok voltak.

GettyImages-2352014
Fotó: Express Newspapers / Getty Images Hungary

Az viszont kiderült, hogy Vilmos herceg és Harry herceg is már iskolába jártak az első találkozásukkor. Paul Burrellt ki is akasztotta Kamilla akkor, nem tett túl jó benyomást.

- A kezdetekben nehéz volt számomra Kamillával találkozni. Amikor először találkoztam vele, akkor aznap, vasárnap este Diana elhagyta a Highgrove Gardenst (Károly gloucestershire-i rezidenciája - a szerk.), hogy visszavigye a fiúkat Londonba, mert hétfőn már iskola volt nekik. Abban a percben, amikor elment, Kamilla belépett a hátsó ajtón - emlékezett vissza.

Ezzel a húzásával Károly későbbi felesége nem lopta be magát Burrell szívébe, sőt unszimpatikussá vált számára.

Paul Burrell tíz éven át hűségesen szolgálta Dianát.
Paul Burrell tíz éven át hűségesen szolgálta Dianát.
Fotó: Antony Jones / Getty Images Hungary

Károly és Diana 1992-ben jelentették be, hogy tönkrement a házasságuk, de a válásukat csak 1996-ban mondták ki. Wales hercegnője hírhedt, Martin Bashirnek adott 1995-ös interjújában elmondta, lényegében hárman voltak a házasságukban, ezzel megerősítve, hogy Károly tényleg megcsalta őt. Wales hercege Diana halála után évekig nem nősült újra, csak 2005-ben vette feleségül Kamillát.

Azért vártak ennyit a házassággal, mert nem akarták felbőszíteni az embereket. Kamilla akkor Cornwall hercegnéje lett, Diana miatt nem fogadta el a Wales hercegnéje címet. Eleinte az volt a terv, hogy amikor Károlyból király lesz, Kamilla nem királyné, hanem hercegnő lesz, ám Erzsébet királynő áldását adta, hogy a menye mégis megkaphassa a Queen Consort címet.

- Bevallom, nem voltam boldog, amikor meghallottam, hogy királyné lesz. Az igazi királyné Diana volt, és mindig is az lesz, és úgy gondolom, hogy tiszteletből ez neki járt volna. De egyébként Kamilla kellemes személyiség, szeret beszélgetni, barátságos, és nagy támogatást nyújt Károlynak, szóval azt hiszem, nagyszerű királyné lesz a számára - tette hozzá Burrell.

Diana élete legutolsó fotózásán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felvételek készültek Diana hercegnőről.

Ezt is szeretjük