Mindenki Károly herceg és Barbra Streisand viszonyáról pletykált: 47 év után derült ki, mi volt köztük valójában
Az énekesnő egy friss interjúban tisztázta, mi volt közte és a trónörökös között.

károly-herceg-barbra-streisand-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg szerelmi élete mindig is lázban tartotta a világot. Dianával való boldogtalan házasságáról és Kamillával folytatott viszonyáról a mai napig derülnek ki újabb és újabb részletek, amelyekre mindenki kíváncsi. 

Ám volt még valaki, akinek a nevét sokszor felemlegették a trónörökössel kapcsolatban. Évekig pletykálták, hogy titokban Barbra Streisand volt a szeretője. 

Barbra Streisand egy friss interjúban vallott Károly hercegről

A szóbeszéd nem volt légből kapott, Károly már fiatalemberként csodálta az énekes-színésznőt. Állítólag a szobájának falát is az ő plakátjával dekorálta ki, amikor a Cambridge-i Egyetemen tanult. 

barbra-streisand-károly
Fotó: Getty Images Hungary

Személyesen először 1974-ben találkoztak a Funny Girl című musical forgatásán. Majd 1994-ben ismételten összehozta őket az élet, amikor Streisand Londonban a Wembley Arénában lépett fel egy jótékonysági eseményen. 

Sokan tudni vélték, hogy a két híresség közt több volt barátságnál. A királyicsalád-szakértő, Christopher Andersen Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne című művében számolt be az állítólagos románcról. Szerinte Streisand és Wales hercege évekig találkozgattak titokban, a légyottjaikra pedig "privát teázásként" hivatkoztak.

barbra streisand charles
Fotó: Mirrorpix / Getty Images Hungary

A két híresség eddig mindössze elejtett félmondatokat vagy kétértelmű utalásokat fűzött kommentárként mindehhez, ám Streisand úgy döntött, 47 év után ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Ross King műsorában bevallotta, mi zajlott közte és a herceg közt. Elárulta, hogy azelőtt kerültek közelebb egymáshoz, hogy Károly megismerte Dianát.

- Barátok lettünk. Imádtam az otthonában, a Highrove House-ban lenni vele. Egyszer egy gyönyörű csokrot küldött nekem, de nem virágboltban köttette, hanem a kertjéből szedte. Amikor észrevettem a szobám ajtaja előtt, megkérdeztem az asszisztensemet, hogy kitől jött a csokor, mire ő annyit válaszolt, hogy egy Károly nevű rajongótól. Megnéztem a kártyát, és rögtön tudtam, hogy ezt bizony Károly herceg küldte, vicces volt ez a szituáció.

barbra streisand 1
Fotó: GAB Archive / Getty Images Hungary

Azt is elmesélte a friss interjúban, hogyan ugratta az előkelőséget, amikor az egyszer elment, hogy megnézze az egyik fellépését. 

- Kitaláltam egy nagyon mulatságos szöveget, amit elő is adtam a színpadon, amikor megnézett. Azt mondtam: "Ha jobban keverem a kártyáimat, én lehettem volna az első zsidó hercegnő!”

Károly és Diana esküvői fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Károlyról és Dianáról az esküvőjük napján.

Ezt is szeretjük