Friss hírek Károly hercegről - A koronavírussal diagnosztizált trónörökös munkába állhat, de Kamilla karanténban maradt
Károly hercegről új információkat közölt a Clarence House.

károly herceg cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírust számtalan ismert ember elkapta az utóbbi hetekben, Károly hercegről szerdán közölte a Clarence House, hogy elkapta a betegséget.

Akkor azt mondták róla, hogy az enyhe tünetek ellenére jól van. Felesége, Kamilla hercegné tesztje negatív lett, azonban házi karanténba vonultak Balmoralba. A mai napon újabb információkat közöltek a hercegi párról.

Ezek az új információk Károly hercegről

A Clarence House szóvivője elmondta, hogy a 71 esztendős trónörökös szerencsére most már jól van, írta meg a Daily Mail.

- A Clarence House megerősíti, a mai orvosi konzultáció eredménye az, hogy Wales hercegének most már nem kell elszigetelnie magát - utalva rá, hogy elhagyhatja a karantént.

Összesen hét teljes napig kellett elszigetelnie magát mindenkitől, hiszen a tesztet múlt hét hétfőn végezték el rajta. A kormány és az orvosok iránymutatásait betartotta ez idő alatt, mostantól akár munkába is állhat, már most olyan állapotban van, hogy képes lenne találkozókat tartani, illetve sportolni is tud. A személyes találkozókkal és tárgyalásokkal várhatóan még kicsit várnia kell a járványra való tekintettel. 

Kamilla továbbra is karantén alatt marad, ennek az az oka, hogy bár a legutóbbi tesztje negatív lett, de mivel 14 nap a lappangási idő, így nála is kialakulhat még a betegség.

A legelső hírességek, akik bejelentették, hogy elkapták a betegséget

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekről derült ki legelőször, hogy elkapták a koronavírust.

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük