Emlékszel a Farm, ahol élünk anyukájára? Friss fotón a 80 éves Karen Grassle
Karen Grassle rengeteget változott a Farm, ahol élünk sorozat óta, így néz ki ma a nyolcvanéves színésznő.

karen-grassle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A farm, ahol élünk sorozat az Egyesült Államokban 1974 és 1983 között volt látható a tévéképernyőkön, Magyarországon azonban csak 1998-ban jelent meg az RTL Klubon. A sorozat kedves anyukáját alakító Karen Grassle már akkor minden nézőt elvarázsolt a bájával és a tehetségével. 

Karen azóta is folyamatosan szerepel sorozatokban, és kisebb szerepekben is feltűnik, leginkább a színházi előadásokban láthatják a rajongók.

Karen Grassle 80 évesen

A színésznő a sorozat óta gyakorlatilag a magyar tévénézők szeme elől teljesen eltűnt. Ennek egyik fő oka, hogy elsősorban színházi szerepléseket vállal, nemrég pedig megjelent a memoárja is. Ebben őszintén beszél a karrierje során végig jelen lévő alkoholproblémáiról és arról, hogy hogyan is viszonyult a sorozatban alakított karakteréhez.

- Ha olvasták Laura Ingalls Wilder könyveit, és látták a képeket, Caroline karaktere erős volt és határozott. Az én édesanyám mezítláb lovagolt el mindig az iskoláig, fiatal nőként pedig egy egyszobás iskolában tanított. Az erejét, karakterét és bölcsességét tettem bele Caroline-ba - mesélte a Clooser Weeklynek a Hirado.hu szerint.

Köztudott, hogy habár a forgatások hangulatosak és családiasak voltak, a színésznő nem kapott elég pénzt a szerepléséért. Amikor a széria sikerének köszönhetően bekerült az első tíz sorozatba, a sztár újra akarta tárgyalni a fizetését. Ebben a rendező, Michael Landon akadályozta meg, aki Charles Ingallst alakította a sorozatban. Kapcsolatuk ennek ellenére a sorozat 1974-től 1983-ig tartó időszakában is baráti maradt.

- Volt egy baráti beszélgetésünk a régi szép időkről, mielőtt meghalt. Örülök, gyógyítóan hatott rám.

A színésznő háromszor volt házas, legutóbbi férjétől 1997-ben vált el. Sosem született biológiai gyereke, ám volt férjével, James Allen Radforddal adoptáltak egy lányt, akit Lilynek neveztek el. 1985-ben a Los Angeles Timesnak mesélt arról, miért mondott le arról, hogy ő is szüljön.

- Édesanyám ötször elvetélt előttem. Már ő is a feladás szélén állt, de végül a világra jöttem. Amikor összeházasodtam Allennel, elég gyorsan eszembe jutott, hogy gyereket kéne vállalnunk. Nem tudtunk felkerülni a listára, mert túl idősnek tartottak bennünket az adoptáláshoz - mondta.

Végül némi protekcióval sikerült örökbe fogadniuk Lilyt. Később egy fiút is adoptáltak, aki a Zach nevet kapta.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Karen Grassle a sorozat óta.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük