Íme Kamilla királyné ritkán látott lánya: a 45 éves Laura háromgyerekes családanya

Kamilla királyné lánya, Laura Lopes kurátorként dolgozik.

kamilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamilla királyné gyermekei kevésbé vannak a középpontban, mint Vilmos vagy Harry herceg. Mielőtt Károly felesége lett volna, egy fiúnak és egy lánynak adott életet a '70-es években. Tom 48, Laura pedig már 45 éves.

Kamilla királyné lánya

Miután Kamilla és Károly a '70-es évek elején szakítottak, a nő 1973-ban Andrew Parker Bowles hitvese lett, rá egy év múlva már családot is alapítottak. Allingtonban, majd Corshamben éltek, amíg Tom és Laura kicsik voltak.

Gazdag család lévén jómódú iskolákba járatták őket, Laura a St Mary's Shaftesbury bentlakásos intézmény tanulója volt, érettségi után az Oxford Brookes Egyetem hallgatója lett, ahol művészettörténelmet és marketinget tanult.

Karrierjét a Peggy Guggenheim Gyűjtemény gyakornokaként kezdte Velencében, dolgozott a Tatler magazinnál, majd a Space Galéria vezetője lett. 2005-ben a London's Eleven társalapítójává és galériaigazgatójává vált.

2006-ban feleségül vette egy Calvin Klein modellből lett könyvelő, Harry Lopes. Az esküvőjükön természetesen mostohatestvérei, Harry és Vilmos is ott voltak. Három gyerekük lett: lányuk, Eliza 2008 januárjában, ikerfiaik, Gus és Louis 2009 decemberében születtek.

Képes összeállításunkban megnézheted Laura Lopes fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük