Harry ebben lekörözte Vilmos herceget: Katalin hercegnét már nem tudta

A magyar rajongók körében ők a királyi család legnépszerűbb tagjai.

Királyi család legnépszerűbb tagjai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az InStyle Teadélután heti podcast alkotói készítettek egy felmérést annak érdekében, hogy kiderítsék, a magyar rajongók kivel szimpatizálnak a legjobban a brit királyi családból.

Ők a királyi család legnépszerűbb tagjai a magyarok szerint

Hazánkban a királyi családos cikkek zöme Vilmosról, Katalinról, Harryről, Meghanról, Károlyról és Kamilláról szól. Persze a többi családtagról is készülnek írások, ilyen Anna hercegnő, András herceg vagy Edward wessexi gróf és felesége, Zsófia, de az emberek zömét értelemszerűen a família legmagasabb rangú tagjai, illetve a két fekete bárány, a sussexi házaspár érdekli. Nem véletlen, hogy a podcast alkotóit is foglalkoztatta, mégis kivel szimpatizálnak a legjobban.

Kérdőívüket közel ötszázan töltötték ki, többségük olyan nők, akik rendszeresen követik a királyi családról szóló híreket. A végeredményt is közzétették, és meglepő eredmény született. Míg a briteknél jelenleg Anna hercegnő a favorit, őt követi Vilmos és Katalin, Károly, Edward, Kamilla, és csak utánuk jönnek Harryék, nálunk teljesen más a felállás.

Kamilla királyné és Károly király például az utolsó helyeken kullognak. A testvérek megítélése is más nálunk, mint Angliában: Harry herceg botrányos viselkedését a kitöltők 14 százaléka ítélte csak el, 20 százaléknak pedig kimondottan szimpatikus volt, amit tett.

Képes összeállításunkban megnézheted a felmérés végeredményét.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük