Harry ebben lekörözte Vilmos herceget: Katalin hercegnét már nem tudta

A magyar rajongók körében ők a királyi család legnépszerűbb tagjai.

GettyImages-631884832
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az InStyle Teadélután heti podcast alkotói készítettek egy felmérést annak érdekében, hogy kiderítsék, a magyar rajongók kivel szimpatizálnak a legjobban a brit királyi családból.

Ők a királyi család legnépszerűbb tagjai a magyarok szerint

Hazánkban a királyi családos cikkek zöme Vilmosról, Katalinról, Harryről, Meghanról, Károlyról és Kamilláról szól. Persze a többi családtagról is készülnek írások, ilyen Anna hercegnő, András herceg vagy Edward wessexi gróf és felesége, Zsófia, de az emberek zömét értelemszerűen a família legmagasabb rangú tagjai, illetve a két fekete bárány, a sussexi házaspár érdekli. Nem véletlen, hogy a podcast alkotóit is foglalkoztatta, mégis kivel szimpatizálnak a legjobban.

Kérdőívüket közel ötszázan töltötték ki, többségük olyan nők, akik rendszeresen követik a királyi családról szóló híreket. A végeredményt is közzétették, és meglepő eredmény született. Míg a briteknél jelenleg Anna hercegnő a favorit, őt követi Vilmos és Katalin, Károly, Edward, Kamilla, és csak utánuk jönnek Harryék, nálunk teljesen más a felállás.

Kamilla királyné és Károly király például az utolsó helyeken kullognak. A testvérek megítélése is más nálunk, mint Angliában: Harry herceg botrányos viselkedését a kitöltők 14 százaléka ítélte csak el, 20 százaléknak pedig kimondottan szimpatikus volt, amit tett.

Képes összeállításunkban megnézheted a felmérés végeredményét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük