Kamilla hercegné ma 73 éves: Katalin és Vilmos közös fotójukkal köszöntötte fel

Kamilla hercegné ma ünnepli 73. születésnapját.

kamilla hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család a nyári időszakban sűrűn tarthat ünnepségeket, mivel többeknek ebben az évszakban van a születésnapja: a hercegek közül Fülöp június 10-én, Vilmos június 21-én, György pedig július 22-én ünnepelhet, de az Erzsébet királynő április 21-ei szülinapja tiszteletére megrendezett Trooping the Colourt is júniusra időzítik, mert akkor általában sokkal szebb az időjárás Londonban, mint tavasz közepén. Igaz, utóbbi rendezvény a koronavírusra való tekintettel idén elmaradt.

Kamilla cornwalli hercegné július 17-én fújhatja el a gyertyákat a tortájáról, idén lett 73 esztendős.

Kamilla hercegnét így köszöntötték fel

Vilmos herceg és Katalin hercegné egy közös képükkel köszöntötte fel az ünnepeltet, a fotós jól elkapta a pillanatot: Károly herceg valószínűleg valami nagyon vicceset mondhatott, hiszen Cambridge hercegnéje és Kamilla is nagyon mosolygott. A rajongók imádták a felvételt, többen megjegyezték, mennyire aranyos kép lett ez róluk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing a very Happy Birthday to The Duchess of Cornwall! 🎂🎈

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A Clarence House, ami Károly és Kamilla hivatalos Instagram-oldala, egy friss portréfotót posztolt a hercegnéről, amit a héten készített róla Chris Jackson közös otthonuk kertjében. Egy nagyon elegáns kék ruhát vett fel a fotózás kedvéért.

A kreációt Anna Valentine tervezte. Érdekesség, hogy a divattervező álmodta meg Kamilla esküvői ruháját is, amelyben 2005. április 9-én kimondta az igent Károly hercegnek.

Katalin nem csak estélyi ruhában gyönyörű

Számos alkalommal láthattuk Katalin hercegnét vagány, lezser darabokban. Képes összeállításunkban megnézheted a kedvenc szettjeinket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük