Katalin hercegné nem csak estélyi ruhában gyönyörű: mutatjuk a leglazább szettjeit

A hercegné laza eleganciával hordja a legsportosabb viseleteket is.

katalin-hercegné
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné pazar eleganciáját tanítani kéne, mesterien választja ki a szettjeit. Nem csoda, hogy a divatlapok minden megjelenésekor a legutolsó kiegészítőig kielemzik aktuális viseletét, hiszen érdemes tőle inspirálódni a trendek terén. 

Katalin hercegné laza szettekben is gyönyörű

A királyi család tagja lévén szigorú etikett szabályozza az öltözködését, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a hercegné gardróbjában csak konzervatív ruhák lógnának, a legnagyobb kreativitással variálja az elegáns szereléseket és a laza darabokat. Ha az esemény megengedi, nem fél a magas sarkút sportcipőre cserélni. Farmerban és pólóban is épp olyan lehengerlő a megjelenése, mint a fényűző báli ruhákban.

Június közepén is így tett, amikor ellátogatott a Fakenham Garden Centre nevű családi kertészetbe Norfolkban: otthon hagyta a körömcipőt, helyette egy kényelmes, sötétzöld, fűzős lábbelit húzott, amit pufi mellénnyel párosított. Ám korábban is láthattuk már kifejezetten lezser darabokban a cambridge-i hercegnét, képes összeállításunkban mutatjuk, melyek a kedvenceink.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük