Katalin hercegné nem csak estélyi ruhában gyönyörű: mutatjuk a leglazább szettjeit
A hercegné laza eleganciával hordja a legsportosabb viseleteket is.

katalin-hercegné
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné pazar eleganciáját tanítani kéne, mesterien választja ki a szettjeit. Nem csoda, hogy a divatlapok minden megjelenésekor a legutolsó kiegészítőig kielemzik aktuális viseletét, hiszen érdemes tőle inspirálódni a trendek terén. 

Katalin hercegné laza szettekben is gyönyörű

A királyi család tagja lévén szigorú etikett szabályozza az öltözködését, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a hercegné gardróbjában csak konzervatív ruhák lógnának, a legnagyobb kreativitással variálja az elegáns szereléseket és a laza darabokat. Ha az esemény megengedi, nem fél a magas sarkút sportcipőre cserélni. Farmerban és pólóban is épp olyan lehengerlő a megjelenése, mint a fényűző báli ruhákban.

Június közepén is így tett, amikor ellátogatott a Fakenham Garden Centre nevű családi kertészetbe Norfolkban: otthon hagyta a körömcipőt, helyette egy kényelmes, sötétzöld, fűzős lábbelit húzott, amit pufi mellénnyel párosított. Ám korábban is láthattuk már kifejezetten lezser darabokban a cambridge-i hercegnét, képes összeállításunkban mutatjuk, melyek a kedvenceink.

Ezt is szeretjük